TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta sezonu 36 puanla 10'uncu sırada tamamlayan Zonguldakspor iyi geçirdiği 2019-2020 futbol sezonunun ardından yeni sezon öncesinde büyük bir kriz yaşıyor.

Yeni sezon öncesinde yönetim teknik direktör konusunda Serkan Afacan ile tekrar anlaşırken, takım içinde yaşanan maddi manevi kriz büyük bir sorun yaratıyor.

Corona Virüs salgını nedeniyle Türkiye genelinde takımların büyük bir bölümü sorun yaşarken bazı takımlar ise ekonomik olarak ayakta kalmayı başardı. Bu takımlar yeni sezon kadrolarını oluşturdu, kamp çalışmalarına dahi başladı.

Temsilcimiz Zonguldakspor'da ise geçtiğimiz sezonun kadrosundan 19 futbolcu sözleşmesi sona ermişti. Bu futbolcuların bazıları ile temasa geçen yönetim, yaşanan ekonomik kriz nedeniyle olumlu geri dönüş alamadığı öğrenildi.

Dış transferde bazı futbolcularla temasa geçmelerine rağmen geçtiğimiz sezonlardaki futbolcuların alacakları nedeniyle TFF'ye başvurmaları ile birlikte Zonguldakspor'a transfer yasağı geldi. Yönetim ise anlaşmaya vardığı futbolculara bu nedenle imza attıramıyor.

CAMİADA BÜYÜK BİR ENDİŞE HAKİM
2020-2021 futbol sezonunun 19-20 Eylül tarihinde başlayacak olmasına rağmen Zonguldakspor'da henüz bir imza dahi attırılamaması camiada büyük bir endişeye neden oluyor. Zonguldakspor'da şu anda adeta ölüm sessizliği yaşanıyor.