Zonguldak'a sayısız şampiyonluklar ve madalyalar kazandıran Milli boksör Birol Aygün Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel'i ziyaret etti. Çankırı'da düzenlenecek olan Büyük Erkekler Olimpik Milli takım kampına katılacak olan Aygün kamp öncesinde ziyaretinde Hakan Yüksel'e hedeflerini açıkladı.

İngiltere ile ikili yapılacak olan kampta Türk ve İngiliz boksörlerin kamp boyunca hazırlık maçları yapması bekleniyor. Kamp sonrasında Büyük Erkekler Olimpik Milli takımı formasıyla şampiyonluk hedefleyen Birol Aygün şampiyonluklara bir yenisini daha eklemek istiyor.

Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Birol Aygün'e çeşitli hediyeler takdim ederken gerek Milli takım kampında gerekse Milli forma altında şampiyonluklar diledi.

Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden ziyaret ile ilgili şu açıklama yapıldı: "Boks Federasyonu'nun 2020 yılı faaliyet programında yer alan Büyük Erkekler Olimpik Milli Takım ile İngiltere Milli Takım arasında ikili hazırlık kampına katılım sağlayacak olan Zonguldak'lı Milli Sporcu Birol Aygün kamp öncesi Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel' İ ziyarette bulundu"