Zonguldakspor Pazar günü sahasında Sancaktepe FK'ı konuk edecek, hedef 3 puan...

Zonguldakspor Pazar günü Devrek İlçe Stadı'nda Sancaktepe FK ile karşılaşacak. Bu maç öncesinde 1-0'lık Uşakspor galibiyetiyle moral bulan Zonguldakspor son 18 maçında galip gelemeyen rakibi karşısında hata yapmak istemiyor. Teknik Sorumlu Barış Şeref futbolcularını uyardı.

Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor Pazar günü Devrek İlçe Stadı'nda kümede kalma mücadelesi veren Sancaktepe FK ile erteleme maçı oynayacak.

Yoğun kar yağışı ve elverişsiz hava koşulları nedeniyle ertelenen Zonguldakspor-Sancektepe maçı için artık her hangi bir engel yok. Hafta içinde yağan kar Pazar günü ortadan kalkacak ve engel teşkil etmeyecek.

SON 18 MAÇINDA GALİBİYETİ YOK
Rakip Sancaktepe özellikle ilk yarı zirve mücadelesi vermesine rağmen yaşanan maddi kriz nedeniyle takımda tecrübeli futbolcular ayrılarak yerlerine genç futbolcular monte edildi. 18 maçında galibiyet yüzü göremeyen Sancaktepe FK son 11 maçından da puan dahi alamadığı gibi gol bile atamadı. Son puanını sahasında 11 hafta önce Niğde Anadolu FK ile 0-0 berabere kalarak alan Sancaktepe FK Zonguldak'a umutsuz geliyor.

ZONGULDAKSPOR TEMKİNLİ
Zonguldakspor'da Teknik heyet ve futbolcular en zor maçlardan birinin Sancektepe olacağını maça temkinli çıkıp sahadan 3 puanla ayrılmak istediklerini belirttiler. Zonguldakspor maçın hazırlıklarını tamamlarken Pazar günü 14.00'da oynanacak maçın başlama saatini bekleyeme başladılar.

MAÇIN HAKEMİ İZMİR'DEN GELİYOR

Merkez Hakem Kurulu, Pazar günü Devrek İlçe Stadı'nda 14.00'te oynanacak maça, İzmir bölgesinden klasman hakemi Hasan Avcı'yı atadı. Avcı'nın yardımcılıklarını, İzmir bölgesinden klasman yardımcı hakemi Hüseyin Kıvanç Durmaz ile Denizli bölgesinden klasman yardımcı hakem Muratcan Ilgaz yapacak. Maçın dördüncü hakemi, İzmir bölgesinden klasman hakemi Reşat Onur Coşkunses olarak açıklandı.