Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner Okan Eken ve Onur Eriş ile ilgili açıklamalarda bulundu. 4 yıl boyunca Zonguldakspor'un formasını başarıyla giyen ve attığı gollerle takımın başarısında büyük rol oynayan Okan Eken devre arasında 500 bin lira bonservis bedediyle Keçiörengücü'ne gitmişti.

ZONGULDAKSPOR ALMAK İSTERSE BEDEL 250 BİN

Zonguldakspor'dan Keçiörengücü'ne transfer olurken Genel Kaptan Hakan Hürfikir "Okan'ı Zonguldakspor almak isterse en fazla 250 bin liraya serbest kalır" maddesi koydurduğu öğrenildi. Bu maddeyi kullanmak isteyen Zonguldakspor kaynak arayışlarına girerken, Okan Eken'in de tekrar dönmek istemesi ileriki günlerde sıcak gelişmelerin olabileceğinin bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.

ONUR ERİŞ 300 BİN LİRAYA SERBEST

Okan Eken ile çok iyi arkadaş olan ve çocukluklarında bile birlikte büyüyüp, tatillerini birlikte yapan, memleketleri Bursa'da komşu olan Onur Eriş'in 1 yıl sözleşmesi olmasına rağmen 300 bin liraya serbest kalır maddesi bulunuyor. Bazı takımlarla görüşme halinde olan Onur Eriş için Zonguldakspor yönetimi kongrenin ardından yeniden görüşerek yıldız futbolcuyu fedakarlık yaparak takımda tutmayı planlıyor. Okan ve Onur'un tekrar Zonguldakspor forması altında buluşturulması gündemde.

BAŞKAN CANER'DEN OKAN VE ONUR İÇİN ÇAPRICI AÇIKLAMA

Kulüp Başkanı Süleyman Caner Onur Eriş'e teklifler olduğunu doğruladı. Ancak "Onur'u takıma tutmak için fedakarlık yapacağız" diyen Başkan Caner şöyle konuştu: "Onur'a teklifler var. Biz bu tekliflere yok diyemeyiz. Ama bizim gönlümüz imkanlarımızın en üstüne çıkarak, kent olarak bir fedakarlık yaparak, burada kalmasından yana. Okan'ı Keçiörengücü'ne verdiğimiz zaman Hakan arkadaşımız sözleşmesine 250 Bin TL'lik maddeyi koydurmuştu. 250 Bin TL'yi bulduğumuz zaman Okan'ın geri dönmesi neden olmasın? Okan bizim çocuğumuz. Bizim bir parçamız. Bizde daha başarılı olacağına inanıyorum. Çünkü bu kent onu seviyor. Kent ve taraftarla bütünleşmiş bir çocuğumuz. İnşallah takıma tekrar döndürürüz. Bu iki futbolcu da bizim için çok değerli" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi