Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'da Cumartesi günü Devrek İlçe Stadı'nda Zonguldakspor ile Ankara Demirspor karşılaşacak. Zonguldakspor'un formasını giyen 4 futbolcunun eski takımlarına karşı oynayacak olması da maçı daha ilginç hale getiriyor. Turan Yılmaz, Kamil İçer, Hasan Küççük ve Okan Eken bu kez Zonguldakspor'a karşı oynayacak.

Golcü futbolcu Okan Eken Ender Yüksel'in hazırlayıp sunduğu, Resul Kumaş'ın yorumcu olarak katıldığı, Elmas Televizyonunda her Pazartesi 19.30'da yayınlanan Spor Kritik programına telefonla canlı olarak katıldı.

Zonguldakspor'a karşı oynayacağı için çok heyecanlı olduğunu belirten Okan Eken "Hak eden kazansın" dedi.

"ZONGULDAKSPOR'A KARŞI OYNAMAK DEĞİŞİK DUYGU OLACAK"

Zonguldakspor'un eski futbolcusu, Ankara Demirspor'un golcüsü Okan Eken 2 şampiyonluk yaşadığı eski takımına karşı oynayacak olmanın çok değişik bir duyduğu olduğunu belirter8ek şunları söyledi: "6 yıl formasını giydiğim Zonguldakspor'a karşı oynayacak olmak benim için çok değişik bir durum ve değişik bir duygu olacak. Yıllarca Zonguldakspor'a emek verdik, hizmet ettik. İyi olan kazansın diyeceğim. Zonguldak'ta çok sevdiğim abilerim ve kardeşlerim var. İnşallah onlarda Cumartesi günü görüşme fırsatı bulacağım. Çok heyecanlıyım"

ANKARA DEMİRSPOR TRANSFERİNİ ANLATTI

Okan Eken sezon öncesinde Ankara Demirspor'a transferinin nasıl gerçekleştiğini şu şekilde anlattı: "Sakaryaspor'da sözleşmem bitmişti. Ankara Demirspor'da eski arkadaşlarım Kamil İçer, Hasan Küççük vardı, ayrıca Turan Yılmaz da Ankara Demirspor'a transfer olmuştu. Ben de teklifi değerlendirdim ve eski arkadaşlarımla birlikte olmak ve iyi bir sezon geçirmek için Ankara Demirspor'un teklifini kabul ettim.

"ÜÇÜNCÜ ŞAMPİYONLUĞUMU YAŞAMAK İSTİYORUM"

Zonguldakspor'a 2 şampiyonluk yaşadığını belirten Okan Eken kariyerindeki üçüncü şampiyonluğu da Ankara Demirspor formasıyla yaşamak istediğini belirterek şöyle konuştu: "Kadro kalitesi olarak Ankara Demirspor iyi bir takım. Geçtiğimiz sezon 1.lige çıkmak için güçlü bir adaydı. Ancak bu sezon da yine güçlü bir kadroya sahibiz. Bu sezon inşallah hedefimize ulaşacağız.

Zonguldakspor'da 2 şampiyonluk yaşadım. Üçüncü şampiyonluğumu da Ankara Demirspor'da bu sezon yaşamak istiyorum. Çok iyi bir kadromuz var"