Zonguldaspor'un deplasmanda İstanbulspor ile oynadığı karşılaşmada kırmızı kart gören futbolcuların cezaları açıklandı. PFDK yaptığı toplantının ardından çift sarı karttan ihraç edilen Okan Eken ile rakibine yaptığı faul nedeniyle direkt kırmızı kart gören Ercan Coşkun'a 1'er maç ceza verdi. Tepecik maçında cezaları nedeniyle oynayamayan Okan ve Ercan, Teknik Direktör Şenol Demir'in görev vermesi halinde Erzurumspor maçında Pazar günü forma giyebilecekler.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun aldığı karar aynen şöyle:

"ZONGULDAK KÖMÜRSPOR Kulübünün, 10.03.2017 tarihinde oynanan İSTANBULSPOR A.Ş. - ZONGULDAK KÖMÜRSPOR Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 2.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada ZONGULDAK KÖMÜRSPOR Kulübü sporcusu ERCAN COŞKUN'un, rakip takım sporcusuna yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 3.000 TL PARA CEZASIile cezalandırılmasına karar verilmiştir"

Editör: Pusula Gazetesi