Zonguldakspor'un 5 yıl önce Bursa Kestel Belediyespor'dan transfer ettiği ve alınan 2 şampiyonlukta büyük katkısı olan golcü futbolcu Okan Eken'in son haftalardaki suskunluğunu Sivas Belediyespor deplasmanında bozması bekleniyor.
Ligde oynanan 12 maçta yalnızca 2 gol atabilen Okan Eken zaman zaman yaşadığı formsuzluğunun yanı sıra istediği topları da alamaması nedeniyle gol ortalamasının altında kaldı. Geçtiğimiz sezon devre arasında Keçiörengücü'ne transfer olan ve istediği kadar 11'de sahaya çıkamamasına rağmen golcülüğünü göstererek Keçiörengücü formasıyla 7 gol atan Okan Eken, Sivas Belediyespor deplasmanı ile birlikte gerçek kimliğine kavuşarak gollerine başlaması bekleniyor.

İDMANLARDA ÇOK İYİ ÇALIŞYOR
Zonguldakspor'un golcü futbolcusu Okan Eken idmanlarda ciddi ve disiplinli çalışmaları ile dikkatleri çekmesine rağmen maçlarda bir türlü şanssızlığını kıramıyor. Zaman zaman adele problemi yaşamasına rağmen gücünün sonuna kadar mücadele eden Okan Eken ileriki haftalara umutlu bakıyor.

GEREKSİZ KART GÖRÜYOR

Okan Eken maçlarda istediği pozisyonlara giremeyip gollerini atamayınca, gerek rakip tarafından sert darbelere ramuz kaldığında, gerekse hakemlerin yanlış kararları karşısında hakemlerle gereksiz konuşmaları nedeniyle gereksiz kartlar görmesi, Okan Eken ve takıma zarar veriyor. Okan Eken tüm bu olumsuzlukları Sivas Belediyespor maçıyla birlikte geride bırakmayı hedefliyor.

Editör: Pusula Gazetesi