TFF 2. Lig Beyaz Grup'da mücadele edecek olan Zonguldakspor'un en değerli futbolcusu olan Okan Eken bugün Zonguldak'a gelerek yönetimle sözleşmesini karşılıklı olarak fesh etti.

6 yıl önce Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Bursa Kestel Belediyespor'dan Zonguldakspor'a transfer olarak 6 yıl boyunca başarılı performansıyla taraftarın sevgilisi haline gelen Okan Eken attığı ve attırdığı gollerle Zonguldakspor'un yaşadığı 2 şampiyonlukta büyük katkısı oldu.

113+125 BİN LİRASINI ZONGULDAKSPOR'DA BIRAKTI

Zonguldakspor kariyerini sonlandıran Okan Eken geçtiğimiz sezondan kalan 113 bin lira tutarında alacağından vazgeçti. Okan ayrıca 2019-2020 sezonu peşin alacağı olan 125 bin lira dahil toplam 238 bin lirayı Zonguldakspor'a bıraktı. Alacaklarına karşılık bonservisini alan Okan Eken futbol yaşamında yeni bir sayfa açıyor.

5 TAKIM İSTİYOR

Golcü futbolcu Okan Eken'e 5 tane 2. Lig kulübü talip. Tarsus İdmanyurdu, Amed Stortif, Afjet Afyonspor, Bayburt Özel İdare ve Trabzon Hekimoğlu takımları Okan Eken'i kadrosuna dahil edebilmek için çaba gösteriyor.

Okan Esen ise kendisine en uygun takımı seçerek yeni sezonda o takımın formasını giyeceğini belirti.

ZONGULDAKSPOR'A ÇOK KAZANDIRDI

Zonguldakspor ile yollarını ayıran Okan Eken son yıllarda takıma maddi manevi çok değerler kazandıran futbolcuların başında geliyor. 6 yıl önce geldiği Zonguldakspor'da 2 sezon önce devre arasında Keçiörengücü'ne transfer olurken 500 bin lira bonservis kazandıran Okan Eken, takımın 2 şampiyonluğuna da katkı sağladı. Geçtiğimiz sezon başında tekrar döndüğü Zonguldakspor'da yaşadığı geçici rahatsızlık nedeniyle istediği performansı sergileyemeyen Okan Eken giderken de takımda 113 bin liralık alacağını bıraktı.

"ZONGULDAKSPOR'U HAYATIMIN ÖNEMLİ BİR PARÇASI"

Golcü futbolcu Okan Eken 6 yıl formasını giydiği Zonguldakspor'un hayatında çok önemli ve değerli bir parça olduğunu belirterek Onur Eriş ile birlikte Zonguldakspor'da kendilerini gösterme fırsatı bulduklarını belirterek kırmızı-lacivertli ekipte her zaman terinin son damlasına kadar yürekten mücadele ettiğini söyledi.

Bugüne kadar birlikte çalıştığı başkan, yönetim kurulu, teknik heyet, futbolcular, personel ve özellikle taraftara teşekkür eden Okan Eken tüm hakkını helal ettiğini, camianın da kendisine olan haklarını helal etmelerini istedi.

ŞÜKRÜ ÖZTÜRK'TEN TEŞEKKÜR

Zonguldakspor yönetim kurulu üyesi Şükrü Öztürk, Okan Eken'e emeklerinden dolayı teşekkür ederek şöyle konuştu. "Okan Eken kulüpten alması gereken 238 bin lirayı kulube bıraktı ve sözleşmesini karşılıklı feshettik. Böylelikle mali külfetten kurtulmuş olduk kendisine kulübümüze verdiği emekler nedeniyle teşekkür ediyor futbol hayatın da başarılar diliyoruz"

Editör: Pusula Gazetesi