Zonguldakspor'un yeni sezon öncesinde Keçiörengücü'nden 250 bin lira bonservis bedeli ile geri aldığı golcü futbolcu Okan Eken takımla birlikte çalışmalarını sürdürüyor. Tekrar döndüğü için çok mutlu olduğunu belirten Okan bu sezon 15 golü geçeceğini söyldi.

"DÖNDÜĞÜM İÇİN ÇOK MUTLUYUM"

Okan Eken, "Tekrar Zonguldakspor'a döndüğüm için çok mutluyum. Güzel bir oluşum içindeyiz. Bu sene hedefimiz olduğu için bir çok arkadaşımız burada. Cahit hocamızda geldi. Bu sene bambaşka bir Zonguldak Kömürspor izletmek istiyoruz. Bu sene çok iyi olacağından eminim. Bunun içinde çalışmalarımıza başladık. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim. Gollerime yine yeni sezonda da devam edeceğim. İnşallah taraftarımızın desteği ile yeni sezonda hedeflediğimiz şampiyonluğa ulaşacağız." dedi.

"15 GOLÜ GEÇERİM"

Zonguldakspor taraftarının dönmesine çok sevindiği Okan Eken "Taraftara demek ki güzel bir şeyler bırakmışım ki bu şekilde davranıyorlar. Hepsinden Allah razı olsun. Atacağım gol sayısında net bir şey söyleyemem ama bu sene 15'i geçmek istiyorum. Takım arkadaşlarımla birlikte iyi işler yapacağız" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi