2019 yılının Mayıs ayında Bartın'a Mili Eğitim Müdürü olarak atanan Bilal Çandıroğlu'nun Kayseri Milli Eğitim Müdürlüğüne atandığı öğrenildi. Bartın Milli Eğitim Müdürlüğüne uzun yıllar Amasra'da ilçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Oğuzhan Acar atandı.
Oğuzhan Acar, "7 yıldır büyük bir onur ve gururla sürdürdüğüm Amasra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevimden bugün itibariyle ayrilip, Bartın İl Milli Eğitim Müdürü olarak görevime başladım. Bu zamana kadar bana gönüllerini açan Çesm i Cihanın güzel insanlarına kamu çalışanlarına, öğretmen ve idareci arkadaşlarıma sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Haklarını helal etsinler. Bizden yana hakkımız varsa helal olsun. Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine beni layık gören Saygıdeğer Bakanımız Ziya SELÇUK beyefendiye, Bakan yardımcımız Sayın Mustafa SAFRAN beyefendiye Kıymetli Vekilim Anayasa Komisyonu Başkanımız Sayın Yılmaz TUNÇ beyefendiye, Sayın Valim Sinan GÜNER beyefendiye , Sayın İl Milli Eğitim Müdürüm Bilal Yılmaz ÇANDIROĞLU beyefendiye ve ismini sayamadiğım tüm büyüklerime sevgi saygı ve hürmetlerimi arz ederim. Mevlam utandırmasın.Bir buçuk yıl gibi kısa bir sürede Bartın Eğitiminin kalitesini gecesini gündüzüne katarak yükselten ve bize her açıdan örnek bir eğitimci olan Bilal Yılmaz ÇANDIROĞLU müdürüme verdiği emeklerden dolayı teşekkür ederim. Ondan aldığımız bayrağı daha yukarılara taşımayı Mevlam bizlere nasip etsin. Herşey güzel Bartınımız ve öğrencilerimiz için inşallah" dedi.

Oğuzhan Acar kimdir?
1978 yılında Karabük ilinde doğdu. Zonguldak Karaelmas üniversitesi Kdz. Ereğli Eğitim Fakültesinden 2002 yılında mezun olarak göreve başladı. 5 yıl öğretmenlik, 7 yıl okul Müdürlüğü yaptıktan sonra Aralık 2013 tarihinde Amasra İlçe Milli Eğitim Müdürü görevine atandı. 27.11.2020 tarihinde Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Oğuzhan ACAR, evli ve 3 çocuk babasıdır.