Bartın Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nda Öğretim Görelisi Dr. Güneş Günay Sezer, 5 katlı okul binasının en üst katından atlayarak, hayatını kaybetmişti. Genç Akademisyen bugün öğle namazından sonra Amasra'ya bağlı Gençali köyünde gözyaşları arasında defnedildi.

CENAZE NAMAZINDA YOĞUN KALABALIK

Öğretim Görelisi Dr. Güneş Günay Sezer, dün gece yapılan otopsisinin sonrasında Karaköy mahallesindeki evine getirildi. Burada helallik alınmasından sonra Gençali köyüne götürüldü. Sezer'in eşi ayakta durmakta zorlanırken, yakınları teselli etti. Yoğun kalabalığın yaşandığı cenaze namazına 2 bin kişi katıldı. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına Bartın Valisi Sinan Güner, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Bartın Üniversitesinde görevli akademisyenler, öğrenciler ve yakınları katıldı. Kılınan namazın ardından Sezer, gözyaşları arasında aile kabristanında toprağa verildi.

Emekli öğretmenler Ali Sezer ve Fatma Sezer'in gelini, Bartın Üniversitesi Mühendislik Mimarlık ve Tasarım Fakültesi'nde Elektrik-Elektronik Mühendisliği Araştırma Görevlisi Serkan Sezer ile koşa bir süre önce evlenen Güneş Günay Sezer'in 2 aylık hamile olduğu öğrenildi.

universitenin-5inci-katindan-atladi-hayatini-kaybetti
Üniversitenin 5'inci katından atladı, hayatını kaybetti

Editör: Pusula Gazetesi