Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Gençlik Merkezleri yaptıkları etkinliklerle fark yaratmaya, gençlerin geleceğine yön verip yüzünü güldürmeye devam ediyor.
Zonguldak Gençlik Merkezi Müzik Kulübü gençleri ve eğitmenleri ile Ocak ayında düzenlenen 'Giriş Ücreti " Adet Hikaye Kitabıdır' sloganıyla Sıra Gecesi düzenlenmişti. Düzenlenen sıra gecesinde programa katılan gençler ve misafirler 1 adet hikaye kitabı getirerek Zonguldak Gençlik Merkezi'nin çağrısına cevap vermişlerdi.
Zonguldak Gençlik Merkezi gençler ve misafirlerin desteği ile topladığı kitaplarla gönüllü gençlerle köy okulunu ziyaret etti. Zonguldak Merkez'e bağlı Elvanpazarcık İlkokulu'nda düzenlediği programla Sıra Gecesi'nde toplanan kitaplar miniklere karne hediyesi olarak hediye edildi. Köy okulu ziyareti esnasında gönüllü gençler ve gençlik lideri geleneksel ve keyifli oyunlarla vakit geçirdi. Etkinliğe Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Gençlik Merkezi Müdürü Hamza Gök katıldı. Etkinlik sonunda okuldaki minikler gönüllü gençlere ve gençlik merkezine teşekkür etti.