Zonguldak'ın Çaycuma İlçesinde 4-6 yaş Kuran Kursu öğrencileri sınırda görev yapan askerlere gönderilmek üzere yazdıkları mektupları ve hazırladıkları hediyeleri İlçe Müftüsü Ayhan Ermiş aracılığı ile Çaycuma İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Bayram Dündar'a teslim etti.

Filyos Zübeyde Hanım İlkokulu 4'ncü sınıf öğrencisi Fatıma Gürbüz de doğal tasarım ürünlerinden yaptığı tabloyu İlçe Jandarma Komutanı Bayram Dündar'a hediye etti.

İlçe Müftüsü Ayhan Ermiş; "4-6 yaştan tutunda 90 yaşına kadar kursiyerimiz var. Vatandaşlarımız sınır görev yapan çok kıymetli askerlerimize, evlatlarımıza bir nebze moral olsun diye Anadolu'muzun en ücra köşesine Çaycuma'mızın selamları ile hem mektup hem de manevi değeri yüksek olan nacizane hediyeliler hazırladılar. Komutanımızın şahsında hepsine başarılar diliyorum"dedi.

İlçe Jandarma Komutanı nazik ziyaret ve hediyelerinden dolayı İlçe Müftülüğü çalışanlarına teşekkür ederek mektup ve hediyelerin sınır bölgesinde görev yapan askerlere en kısa zamanda gönderileceğini ifade etti.

Ziyarette Kuran Kursu Öğreticisi Ümmühani Güven de bulundu.

Editör: Pusula Gazetesi