Zonguldak Merkez Anaokulu tüm dünyayı ve Türkiye'yi etkisi altına alan Corona Virüs salgını nedeniyle uzaktan eğitim ve yüzyüze eğitimlere devam ediyor. Öğrencilerin isteği üzerine de okulda maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyularak hijyen ortamda eğitim veriliyor.

Gerek okul yönetimi gerekse öğretmenler büyük fedakarlıklar yaparak öğrencilerin en iyi eğitimi en hijyen ortamda alabilmeleri için büyük bir titizlikle çalışmalarına devam ediyor.

"SÜRECİ EN İYİ VE EN ETKİLİ ŞEKİLDE GEÇİRİYORUZ"

Zonguldak Merkez Anaokulu'ndan konu hakkında yapılan açıklama şöyle: "Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi alan covid19 salgınında okulumuzda yüzyüze ve uzaktan eğitim devam etmektedir. Yüzyüze eğitime devam ederken uzaktan eğitim faaliyetlerimizde bütün hızıyla devam etmektedir. Okulumuz öğretmenleri Selvihan K. Başören, Ayşegül Yıldız, Bahar B. Sağır, Bengünur Saka, Pınar Demir, Elif Sönmez, Işıl Uzun, Meryem Oğurlu ve Türkan İris yüzyüze eğitim talep eden çocuklarımızla eğitim öğretime devam ederken aynı zamanda öğrencileriyle EBA uzaktan eğitim platformları yardımıyla bu süreci en iyi ve en etkili şekilde geçirmektedir. Yüzyüze ve uzaktan eğitim sürecinde sık sık çevrimiçi toplantılar yapılarak süreç yakından takip edilmekte, okul yönetimi ve öğretmenler işbirliği içerisinde eğitim faaliyetlerinin en verimli nasıl geçirileceği görüşülüp planlama yapılmaktadır. Okulumuz psikolojik danışmanı Ayşenur Emine Güneş öğrencilerimize ve velilerimize yönelik rehberlik çalışmalarına devam etmektedir. Okulumuzda aynı zamanda yüzyüze eğitimde çocuklarımızın hijyenik bir ortamda eğitim öğretim görmesi için gerekli koşullar sağlanmaktadır"