Kilimli İsmet İnönü İlkokulu'nun 2'nci, 3'üncü ve 4'üncü sınıf öğrencilerinin katılımıyla Okul Öğrenci Meclis Başkanlığı seçimleri yapıldı. Minik öğrenciler sandık başına giderek oy kullandı.

Öğrencilerin seçime gösterdikleri ilgi ve alakalarından çok memnun kalan Okul Müdürü Cengizhan Soysal şunları söyledi; "Bilindiği gibi her yıl okulumuzda Okul Öğrenci Meclis Başkanlığı seçimleri yapılmakta olup çok güzel çekişme ve tatlı bir rekabet içinde seçimlerimizi gerçekleştirmekteyiz. Bu yılki seçimlerimizdeki adaylarımızın çok iddialı ve istekli olmaları güzel bir seçim kampanyası yaşanmasına vesile oldu. İlk defa oy kullanan öğrencilerimizin heyecanları da gerçekten görülmeye değerdi. Seçim hazırlıkları ve süresince emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarıma özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum'' dedi.

Seçim sonunda yapılan sayımda, 4/D sınıfı öğrencisi Deniz Özgür 108 oyla Okul Öğrenci Meclis Başkanı seçildi. 4/B sınıfından Deniz Kefeli, 101 oy alarak 2'nci, 4/C sınıfından Zehra Sultan Şen 86 oy alarak 3'üncü, 4/A sınıfından Ömer Topalahmetoğlu 45 oy alarak 4'üncü oldu.

Editör: Pusula Gazetesi