Dershaneler bunu uygulamak zorunda kalmışlar ve birkaç yıl içerisinde hepsi okullara veya kurslara dönüştürülmüştü. Öğrenciler için bir gereklilik olaan ve öğrencilerin kariyerini belirleyecek sınavlarda başarılı olmasını sağlayan dershaneler, artık farklı kurumlar altında hizmet vermektedir. Eryaman Dershaneler adını Odtülüler Anadolu Lisesi & Kursu olarak değiştirmiştir. Odtülüler dershanesi sıkı ve kaliteli bir eğitim veren kurumdur. Kurumun hizmetlerine dahil olan birçok nokta bulunur ve bu hizmetler için ekstra ücret talep edilmez.

Odtülüler Dershanesi Fırsatları

Dershane öğrencilerine tam gün eğitim vermektedir. Okul öğrencisi olmak üzere kayıtlanmış kişiler, dershanede tüm günlerini geçirebilir. Ders sonrası soru çözümü, ek ders ve birebir ders imkanı sağlayan Odtülüler Dershanesi, hafta sonları öğrencilerine deneme dersi fırsatı sunmaktadır. Eryaman Odtülüler dershanesi 3 dönem eğitim veren bir kurumdur. Öğrencilerini yaz kampına alarak, öğrencilerin yaz aylarında TYT sınavını tamamlamalarını ve bu sayede AYT sınavına daha rahat hazırlanmalarını sağlamaktadır. Ayrıca TYT sınavı daha rahat öğrenilmiş, pratikte uygulanmaya ve yüksek notlar alınmaya başlanmış olmaktadır. Odtülüler dershanesi öğrencilerin anlamadığı konu kalmasını engellemektedir. Eğitime direkt olarak kış aylarında başlamış öğrencilere de TYT eğitimi verilir. Ayrıca bu eğitimlere yaz kampına katılmış olan öğrenciler de katılarak sınavı tekrar edebilir. Öğrenciler sınava kadar TYT'yi 3 kez bitirmiş olma şansına sahip olabilir.

Odtülüler Dershanesi Başarı Garantisi

Dershane konuların daha geniş bir zamanda algılanmasını sağlamaktadır. Ayrıca sürekli olarak soru çözüm uygulamaları ve deneme sınavları yaparak, öğrencilerin hangi konularda eksik olduğunun görülmesini sağlamaktadır. Öğrenciler eksik olduğu konularla ilgili birebir alma şansına sahiptir. Dershane hafıza teknikleriyle konuların öğretilmesini amaçlayarak, konuları ezberci sistemden uzaklaştırır ve gerçekten öğrenilmesini sağlar. Çeşitli ders çalışma kamplarına katılan öğrenciler, kariyerlerini belirleyecek sınavlarda başarılı olma şansını arttırmaktadır. Garanti eğitim veren kurum, yüzde 95 başarı oranına sahiptir ve öğrencilerinin hedeflerine ulaşmasına yardımcı olmaktadır. Uygun fiyatlı eğitim veren Odtülüler Dershanesi, alanında en başarılı dershanedir.

Kaynak: https://www.odtululeraktifegitim.com/odtululer-dershanesi-ankara/

Editör: Pusula Gazetesi