TFF 2.lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldakspor ve Sakaryaspor ligin 6.haftasında Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda karşılaştı. Yaklaşık 300 dolayında Sakaryaspor taraftarı Zonguldak'ta gelerek takımlarını destekledi. Ancak maç öncesinde ve başlama vuruşundan sonra sahaya patlayıcı madde adan Sakaryaspor taraftarı takımının disiplin kuruluna sevk edilmesine neden oldu.

ZONGULDAKSPOR TARAFTARI TAM NOT ALDI

Aynı müsabakada Zonguldakspor taraftarı takımının sahadan 4-1 yenik ayrılmasına rağmen en küçük bir taşkınlık yapmaması ve kurullara uyarak takımını desteklemesi ise temsilci ve gözlemciler tarafından tam not aldı.

SAKARYASPOR DİSİPLİN KURULU'NA SEVK EDİLDİ

TFF Hukuk Müşavirliği bugün toplanarak Profesyonel maçlarda hakem ve gözlemci raporlarına yazılan takım, futbolcu ve taraftarların durumunu görüşerek Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na yapılan sevk raporları açıkladı.

Hukuk Müşavirliği'nin Sakaryaspor maçı için aldığı karar aynen şöyle "SAKARYASPOR A.Ş. Kulübü'nün 01.10.2017 tarihinde oynanan ZONGULDAK KÖMÜRSPOR-SAKARYASPOR A.Ş. TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasındaki "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir"

Editör: Pusula Gazetesi