AK Parti Merkez İlçe başkanlığına Kemal Aydın'da aday olacağını açıkladı.

Yusuf Gülay, Ömer Erbay ve Aziz Aydoğdu'nun ardından Kemal Aydın'da AK Parti Merkez ilçe başkanlığına aday olacağını söyledi.
Parti'nin kurucusu olduğunu ve partiye yıllardır hizmet ettiğini ifade eden Kemal Aydın aday olacağını belirterek şunları kaydetti:
"Mustafa Çağlayan başkanımız Ak parti llçe başkanı aday olmayacağım dedikten sonra Parti'nin birleştirici gücü olarak çevremde bana aday olmam için sürekli ısrar ediliyor. Ben de bu ısrar üzerine aday olmayı düşündüm. Şu anda il başkanımızla görüşerek olurunu aldım. Milletvekillerimizle istişare halindeyiz. İnşallah partimizi daha iyi yerlere getirmek için gayret edeceğim. Bize görev verilirse elimizden geldiği kadar bunu yapacağımızı biliyoruz. Bu donanım bizde var altyapı bizde var. Bugüne kadar halen şu anda AK Parti il disiplin Kurulu üyeliği görevini yürütüyorum. Aynı zamanda AK Parti eğitim programında Zonguldak'ta ilk kez siyaset akademisi birinciliğini aldım. Cumhurbaşkanımızın başbakan olduğu dönemde ödülü kendisinden aldım. Bu göreve hazırım inşallah görevi bana tevcih ederlerse ben de bu çalışmaları yaparım. Kendimi şanslı görüyorum. Çünkü ben bu partimizin kurucularındanım. Şu anda bizim en büyük sıkıntımız önümüzdeki cumhurbaşkanlığı seçimidir. Hiç bir üyemizi kaybetmemek ve diğer siyasi partilerden de yeni katılımlar sağlamamız lazım, yani artıya geçmemiz lazım. Üç milletvekilimiz var bunu beş yapmamız lazım birliği beraberliği sağlayacağız."