Özel hayatındaki çalkantı nedeniyle Ak Parti Genel Merkezi tarafından Gökçebey Belediye Başkanlığı görevinden istifa ettirilen Vedat Öztürk'ün yerine bir günde iki aday çıktı.

Zonguldak Kanatlı Hayvan Üreticileri Birliği Zonguldak İl Başkanı Osman Bayraklı, önümüzdeki günlerde yapılacak kongrede Birlik Başkanlığına aday olmayacağını açıkladı.

Bayraklı'nın Ak Parti Gökçebey Belediye Başkan adayı olmak için uzun süredir kulis yaptığı biliniyordu. Birlik Başkanlığına aday olmayacağını açıklaması, Belediye Başkan Adaylığının ilanı gibi oldu.

Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanı Hayrettin Karadağ'ın da 2019 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Ak Parti Gökçebey Belediye Başkan Aday Adayı olmak için görevinden istifa edeceği öğrenildi. Hayrettin Karadağ, "Mart ayında yapılacak seçimlerinde ilçemize daha çok hizmet etmek için Gökçebey Belediye Başkanlığına aday adayı olduğumu açıklıyorum" dedi.

Görevinden istifa etmek zorunda kalan Vedat Öztürk'ün de Belediye Başkanlığına aday olmak için CHP ve İyi Parti ile temasları sürüyor.

Editör: Pusula Gazetesi