Devrek Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu'nda düzenlenen toplantıya Devrek Kaymakamı Ümit Altay, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, İl Genel Meclis Üyeleri, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları katıldı.

Toplantıda, Devrek'teki turizm potansiyeli konusunda hak ettiği yere gelebilmesi ve ilçeye çok sayıda turistin gelmesini sağlamak amacıyla görüşler bildirilerek fikir birliği sağlandı. Devrek'in turizm potansiyeli detaylarıyla masaya yatırıldı.

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, yaptığı açıklamada, "İlçemiz turizm potansiyeli açısından müsait bir konumda yer almakta. İlçemizin dünyaca ünlü simgesi olan Devrek Bastonu'nun yanında Devrek'i turizm alanında kalkındırmak adına tüm kurum ve kuruluşlarımızla el ele vererek ilçemizi birlikte temsil edelim. İlçemizde uluslararası alanda düzenlenen Baston ve Kültür Festivali ve ülke genelinde düzenlenen fuarlarda ilçemizi tanıtmak adına çalışmalarımızı geliştirip geniş kitlelere ulaştırmalıyız. Biz Devrek Belediyesi olarak elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da hazırız" dedi.