TFF 2. Lig Beyaz Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor yepyeni kadrosuyla yaklaşık 4 bin taraftarının önünde Amed Sportif'i mükümmel futbol ve Serhat Baştan'ın 90+4'üncü dakikada attığı mükemmel golle 1-0 devirdi.

Ancak bu galibiyetin yanı sıra güne "İşte farkımız! Arabam 60 model" haberi ve bu haberin fotoğrafı damga vurdu.

Amed Sportifli futbolcuları taşıyan araç ile Zonguldaksporlu futbolcuları taşıyan otobüsün yan yana görüntülenmesi ilginç anlara sahne oldu.

Haber sosyal medyada büyük ilgi görürken kısa sürede tepkilere neden oldu. Zonguldakspor'un acı gerçeği bir kez daha gözler önüne serildi.

BELEDİYE BAŞKANI ÖMER SELİM ALAN AÇIKLAMA YAPTI

Zonguldakspor'a maddi manevi destek olan, bundan sonraki süreçte de desteğini sürdüreceğini daha önce açıklayan Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ise şehir dışında olduğu için Zonguldakspor-Amed Sportif maçında tribündeki yerini alamadı.

Haberi okulan Belediye Başkanı Selim Alan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında "Büyük Zonguldakspor taraftarına söz veriyorum. Hem Belediye Başkanınız hem de sizler gibi Zonguldakspor sevdalısı olan bir kardeşiniz olarak en kısa sürede İşçi Milli Takımımız için Madencinin Torunları için gereken yapılacaktır" diyerek kulübe yeni bir otobüs kazandıracağı mesajını verdi.

İŞTE ALAN'IN KONU HAKKINDAKİ AÇIKLAMASI

"Bu fotoğraf hakkında saatlerce konuşabiliriz. Herkesin söyleceği birşeyler vardır elbet. Taraflı tarafsız birçok hemşehrim, bu fotoğrafı iletti bana bugün. Şehir dışında olduğum için yanınızda olamadım. Süleyman Başkan ve yöneticilerimizle bu konuyu görüşüp, bu sorunu en kısa sürede çözeceğimizi söylemiştim. Buradan bu önemli galibiyeti bizlere hediye eden başta futbolcularımız teknik heyetimiz ve kulübe de yıllarca beraber sevinip beraber üzüldüğümüz emekçi kardeşlerim olmak üzere Büyük Zonguldakspor taraftarına söz veriyorum. Hem Belediye Başkanınız hem de sizler gibi Zonguldakspor sevdalısı olan bir kardeşiniz olarak en kısa sürede İşçi Milli Takımımız için Madencinin Torunları için gereken yapılacaktır. Selam olsun yüreği Büyük Zonguldakspor Sevdası ile çarpanlara"

Editör: Pusula Gazetesi