TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Zonguldakspor başkent deplasmanında Bugsaş ile karşılaştı. Ligin 16'ncı haftasında kritik karşılaşmaya çıkan kırmızı -lacivertli temsilcimiz rakibi ile 2-2 berabere kaldı. Zorlu maç öncesinde rakip Bugsaş 8 haftadır kazanamazken, Zonguldakspor 'un ise 8 maçta 1 galibiyeti bulunuyordu.

ELMAS İLK GOLÜ 34'DE YEDİ
Zonguldakspor 34'ncü dakikada Mehmet Ali Can'ın attığı golle 1-0 yenik duruma düştü. 39'ncu dakikada sahneye çıkan Okan Eken skoru 1-1'e getirdi ve ilk yarı bu skorla tamamladı. İkinci yarı karşılıklı ataklar şeklinde geçerken, Bugsaş 74'ncü dakikada ilk golün sahibi Mehmet Ali Can ile 2-1 öne geçti. Golün 2 dakika sonrasında ikinci sarı kartı gören Okan Eken kırmızı kartla ihraç edildi, Zonguldakspor sahada 10 kişi kaldı. Zonguldakspor 85'nci dakikada kazandığı penaltı atışını Onur Eriş ile gole çevirirken, karşılaşma 2-2'ye geldi. Geri kalan dakikalarda başka gol olmayınca Bugsaş ve Zonguldakspor puanları paylaştı.

1 PUANA RAĞMEN KÜME DÜŞME POTASINA DAHA DA YAKLAŞTIK

Zonguldakspor, Başkent deplasmanında Bugsaş ile 2-2 berabere kalarak puanını 17'ye yükseltti. Kırmızı-lacivertli ekip haftaya küme düşme potası ile arasında 5 puan farkla girmesine rağmen Fethiyespor'un kazanmasıyla Zonguldakspor ile küme düşme potası arasında yalnızca 3 puan kaldı. Kırmızı-lacivertli ekip ilk yarının haftasında saha ve seyircisi önünde Etimesgut Belediyespor ile karşılaşacak.

STAD: Ankara Ostim

HAKEMLER: Can Cengiz xx, Ferdi Karadoruk xx, Şeymuz Baysal xx

BUGSAŞSPOR: Kubilay xx, Turgut xx, (Dk.60 Enver x) Mustafa xx, Yavuz xx Suat x Mehmet Ali Can xxx, Ahmet xx, (Dk.78 Tekin x) Kerem Şeras x Beytullah xx, Soner xx, Süleyman Özdamar xx

ZONGULDAKSPOR: Sinan Ören xx, Kemal Cingirt xx Kamil İçer xx, Okan Duran xx, Şevket Güngör xx, Mert Caymaz xx, Hüseyin Yılmaz xx, Dk.78 Tahir Babaoğlu x) Emre Kara xx, Turan Yılmaz xx, (Dk.85 Onur Uslucan x) Onur Eriş xx, Okan Eken xx.

GOLLER: Dk.34-74 Mehmet Ali Can (Bugsaş) Dk.39 Okan Eken, Dk.85 pen. Onur Eriş (Zonguldakspor)

KIRMIZI KART: Dk.76 Okan Eken (Zonguldakspor)

Editör: Pusula Gazetesi