Gençlik Hizmetleri ve Spor Zonguldak İl Müdürlüğü Sicil Lisans personeli Ramazan Karahalil, 37 yıllık kariyerine son verdi. Son 29 yılı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nde geçen Karahalil emekli oldu. Yıllarca ciddi ve disiplinli çalışmasının yanı sıra esprili ve karakterli kişiliği ile kurumun en çok sevilen personellerinin başında yer alan Ramazan Karahalil, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ndeki son gününde başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel olmak üzere, şube müdürleri ve personelle vedalaştı, helallik istedi. Vedalaşma sırasında oldukça duygusal anlar yaşadığı gözlenen Ramazan Karahalil'in bazı mesai arkadaşlarının da gözyaşlarına hakim olamadığı gözlendi. Çalıştığı süre içinde sporcun hep içinde olan, Karahalil hentbol hakemliğinin yanı sıra çeşitli görevlerde de bulundu. Karahalil, bundan sonraki yaşamında da sporun içinde olacağını belirtti.

VEDA MESAJI DUYGULANDIRDI

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden emekli olan Ramazan Karahalil'in yazdığı veda mesajı ise, sevenlerini duygulandırdı.

İşte o mesaj:

"Değerli arkadaşlarım; bugün (dün) itibarı ile yıllardır çalıştığım ve çalışmaktan onur duyduğum Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ndeki görevimi sonlandırarak emekli oldum. Bu süre zarfında birlikte çalıştığım ilk müdürüm Fazlı Bayram Hadi'den son müdürüm Hakan Yüksel'e bu zaman kadar çalıştığım tüm şube müdürlerime 20 yıla yakın bir zamana kadar bir aile gibi çalıştığım Sicil Lisans Servisinde bizlere yıllardır sabırla her şeyi öğreten eğiten bilgilendiren Spor Genel Müdürlüğü Spor Kuruluşları Daire Başkanlığı'nda Görevli Şube Müdürüm Şevket Özerdem'e, ihtiyacımız olduğunda her zaman yanımızda olan bir gün bile işlerimizi aksatmadan halleden Hacer Akçacı hanımefendiye, Bilgi İşlem Servisi'nde görevli Gürcan Beye ve nezdinde tüm mesai arkadaşlarına 45 yıldır tanıdığım her kötü günümde yanımda olan ve halen olmaya devam eden şefim Erol Pesen'e, kısa zaman olsa da birlikte çalıştığım ve kızım kadar çok sevdiğim servis arkadaşım Kübra Yıldırım'a,güler yüzlü insanların olduğu Spor Servisimize, Personel Servisimize, Evrak Kayıt Servisine, Satın Alma Servisi personellerine,Özel Kaleme,isimlerini tek tek yazamadığım tüm mesai arkadaşlarıma,kulüp başkanlarıma,tüm antrenörarkadaşlarıma hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Ömrüm vefa ettikçe sporun her alanında gerek kurumumun gerek mesai arkadaşlarımın ve kulüplerimin ihtiyaç duyulduğu her an her zaman yanlarında olup hizmet etmeye devam edeceğim. Allah sizlere sağlıkla huzurla ve mutlulukla birlikte çalışmak ve emekliliği de yaşatmayı nasip etsin. Sizleri çok seviyorum. Sevgiyle kalın" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi