Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele edenZonguldakspor yarın saha ve seyircisi önünde Erzurumspor ile 15.00'da karşılaşacak. Şampiyonluğun en büyük adaylarından birisi konumunda olan Erzurumspor, Zonguldak'a gelerek Dedeman Otel'de kampa girdi. Bugün 15.00'da Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda ter idmanı yapan Erzurumspor 'da sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor.

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta oynadığı üst düzey futbolla Türk Futboluna damga vuran golcü futbolcu Mert Nobre'yi kadrosunda barındıran Erzurumspor idmanında adeta Mert Nobre şov vardı. Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda yapılan ve yaklaşık 1 saat süren idmanda yaptığı klas hareketler ve attığı gollerle formda olduğu gözlenen Mert Nobre ve Teknik Direktör Ahmet Yıldırım Pusula'ya da Özel açıklamalarda bulundu.

YILDIRIM; 'ZONGULDASPOR GENÇ VE MÜCADELECİ BİR TAKIM'
Erzurumspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım "Bu saatten sonra bütün maçlarımız zor, Zonguldaspor'da üst sıraları hedefleyen bir takım, Aynı zamanda genç ve mücadeleci bir takım. Biz şampiyonluğa oynayan bir ekibiz. Kazanarak hedefimize ilerlemek istiyoruz" dedi.

NOBRE: 'ZONGULDAK ÇOK İYİ BİR ŞEHİR'

Erzurumspor'un tecrübeli ve golcü futbolcusu Mert Nobre Zonguldakspor'un zorlu bir rakip olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Çok önemli ve zor maç. İnşalah biz yarın iyi oynarız ve kazanıdır. Zonguldak'ta hava güneşli bugün. Deniz ve her şey çok iyi. Zonguldak'a ilk kez geldim ama iyi bir şehir. Zonguldakspor bizim için çok zor. Ama yarın bakacaz. Biz çok kolay ve hatalı maçlar kaybettik. Kaybetmeye lüksümüz yok. Son 7 maçımızda iyi sonuçlar almalıyız. Ben Erzurumspor için her şey yapıyorum. Sadece ben değil, diğer arkadaşlarımda takım iyi çok önemli oyuncular. Mehmet'te çok iyi bir oyuncu." Dedi.

'BEŞİKTAŞ ÇOK İYİ OYNUYOR, ŞAMPİYONLUK İÇİN AVANTAJLI'

Nobre "Beşiktaş şampiyonluk yolunda çok iyi ve çok iyi bir takım ve avantajlı. Çok iyi futbol oynuyor. Galatasaray ve Fenerbahçe bu sezon hiç iyi değil." dedi.

Editör: Pusula Gazetesi