Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Üzülmez Müessese Müdürlüğü'nden emekli Nizamettin Uçar, Karaelmas Mahallesi'ne muhtar adaylığını koydu.

Uçar, TTK Üzülmez Müessese Müdürlüğü'nde çalışırken işyeri temsilciğinin yanı sıra Genel Maden İşçileri Sendikası Üzülmez Şubesi'nde çeşitli aktif görevlerde bulundu.

Nizamettin Uçar, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler de ikamet ettiği Karaelmas Mahallesi'nden muhtar adayı oldu. Uçar, adaylığı konusunda şunları söyledi:

"Çocukluğumdan şu ana kadar tüm ömrüm Karaelmas Mahallesi'nde geçti. Karaelmas Mahallesi'nin bir çocuğu olarak sorunları biliyorum. Emekli olmadan önce çalıştığım işyerlerinde, sendikacılık alanında görevlerde bulundum. Birçok sivil toplum örgütlerinde aktif görevlerde bulundum ve halen Sosyal Yardımlaşma Vakfı Mütevelli Heyeti'nde görevliyim. Şimdi de tecrübe ve bilgi birikimim ile mahalleme hizmet etmek istiyorum. Çocuklarımıza daha güzel bir Karaelmas bırakmak için, azalarım ve ben hizmette sınır tanımayacağız ve sorunları beraber çözeceğiz. TTK'da karaelmas kömürü için çalıştım, Şimdi de kömürden ismini alan Karaelmas Mahallesi için çalışacağız. Hizmet bizden destek Sayın Karaelmas Mahalleli sakinlerinden."

Editör: Pusula Gazetesi