Nikahlarını özel bir tarihte kıydırmak isteyerek 08.08.2018 tarihini seçen ve Çaycuma Belediyesine başvuran 4 çiftin nikahları toplu olarak kıyıldı.

Nikah tarihlerini unutmamak veya başka nedenlerden dolayı bu tarihini seçtiklerini ifade eden çitler, toplu nikah merasimi düzenleyen Çaycuma Belediyesine teşekkür ettiler.

Evlenmek için 08.08.2018 tarihini seçen Gülçin Kara-Yaşar Özdemir, Süleyha Çelik- Celil Bulut, Hülya Çağlımısırlı-Mustafa Körbasan, Meryem Yalçın- Miraç Ali Tonbul çiftinin nikahını kıyan Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı genelde akılda kalması için özel tarihlerin evlilik için seçildiğini söyleyerek; " Bugünü sadece damatlar değil, herkes unutma sın diye toplu olarak nikah kıymak istedik. Dilerim bu evlilikler değerli çiftlerimizin söylediği gibi son nefeslerine kadar devam eder. Bu aile birliğini bir ömür boyu huzur ve mutluluk içinde korumalarını bekliyoruz. Sevgi, saygı ve hoşgörüyü eksik etmemelerini diliyoruz. Sadece iyi günlerde değil, zor günlerde de birbirlerine destek olup yardımcı ve anlayışlı olmalarını diliyoruz. Bu vesile ile buraya katılan bütün misafirlere de teşekkür ediyorum. Allah mesut etsin"diye konuştu.

Nikah kıyan çiftlere ilçede hizmet veren Polo Kuyumculuk, Alpaylar Kuyumculuk, Uzaldılar Kuyumculuk ve Odabaşlar Kuyumculuk hediye takdim etti. Gelinlere evlilik cüzdanlarını da kuyumların sahipleri tarafından teslim edildi. Erginler Pastaneleri ile Huzur Pastaneleri de nikah törenine pasta ve ikramları ile destek verdi.

Pasta kesimi ve toplu fotoğraf çekimin ardından nikah merasimi sona erdi.

Editör: Pusula Gazetesi