Çiftlerden Songül Çelen ve Hasan Taşman'ın nikahını Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz kıydı.
Edinilen bilgiye göre, Bolu'da evlilik yıldönümlerini unutulmaz kılmak isteyen 60 çift, gün, ay ve yıl rakamlarının içinde 8 olan 08.08.2018 tarihini seçti.
Bu özel tarihte evlenmek isteyen çiftler, Bolu Belediyesi nikah memurluğunda yakınlarının katıldığı nikah törenleri ile dünya evine girdiler.
Nikah memurluğuna başvuran çiftler arasından Songül Çelen (25) ve Hasan Taşman (25) çiftinin nikahı ise Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz tarafından kıyıldı.
Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, genç çiftlere evlenmek üzere nikah memurluğuna başvurduklarını hatırlatarak cevaplarını sordu. 'Evet' cevabı veren çiftler, attıkları imza ile yakınlarının alkışları arasında hayatlarını birleştirdiler.
Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, evlilik cüzdanlarını teslim ettiği Songül ve Hasan çiftini tebrik ederek, Türk bayrağı ve çift adına Bolu Belediyesi tarafından dikilen 749 numaralı fidanın sertifikasını takdim etti. Yılmaz ayrıca, yeni evli çifte bazı nasihatlerde de bulunarak nüfusun yaşlanmaması için en az 3 çocuk yapmaları yönünde istekte bulundu.

Editör: Pusula Gazetesi