Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor ligin ilk üç haftasında topladığı 5 puanın ardından son iki maç olan Ankara Demirspor ve Sancaktepe maçlarından puan alamadı. Kırmızı-lacivertli ekip Çarşamba günü Devrek İlçe Stadı'nda oynanacak olan Amed Sportif Faaliyetler maçına galibiyet parolasıyla hazırlanıyor.

Kulüp Başkanı Süleyman Caner futbolcularını mücadelelerinden dolayı kutladı. Başkan Caner hakeme tepki göstererek "Maçta rakip Sancektepe gol atana kadar maç devam etti, gol yedik, maç bitti" diyerek tepkisini dile getirdi.

Başkan Caner, "Çarşamba günü deplasmanda oynadığımız maçla ilgi diyecek bir şey yok. İyi bir mücadele verdik. Hakem gol atana kadar maçı uzattı. Gol attılar maçı bitirdi. Maç onlar gol atana kadar devam etti. Bu kadar işte. Federasyon hakemleri görsün. Nerede Zonguldak düşmanı varsa vermeye devam ediyorlar, vermeye devam etsinler. Biz tüm bunlara karşı mücadelemizi sonuna kadar vereceğiz. Çarşamba günü Devrek'te oynayacağımız Amed Spor maçını kazanarak yenilgiyi telafi edeceğiz'' dedi.

"BİZ EVRAKLARIMIZI TAMAMLADIK, LİSANSI ALDIK"

Grupta Gümüşhane ve Şanlıurfa'nın 3 puanlarının silinmesine de değinen Başkan Süleyman Caner, "Kimse kimsenin kötülüğünü istemez. Şanlıurfa ve Gümüşhane de evraklarını tamamlayabilselerdi de ceza almasalardı. Bizim evraklarımız tamamdı ve lisansımızı aldık. İnşallah daha iyiye gideriz'' dedi.