Bandırmaspor maçı hazırlıklarını sürdüren Zonguldakspor'da futbolcuların moral ve motivasyonları üst düzeyde. Bu maçın provasını yapan kırmızı-lacivertli ekipte Yıldız Futbolcu Onur Eriş Bandırmaspor maçı öncesinde umut dolu mesajlar verdi.

Silivrispor galibiyetinin kendileri için önemli olduğunu belirten Onur Eriş "İstanbul'da bizi destekleyen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Deplasmanda değil de kendi sahamızda oynuyormuş gibi oldu. Güzel bir maçtı. İstediklerimizi sahaya yansıttık. Ancak daha farklı bir skor olabilirdi. 2'nci, 3'üncü golleri bulabilirdik. Taraftarımıza güzel bir 3 puan hediye ettik. Bundan dolayı çok mutluyuz. Bu haftada serimizi devam ettirmek istiyoruz. Kendi sahamızda 3 puanı alıp inşallah devam ederiz. Takım arkadaşlarımızla birlikte bunu başaracağız" dedi.

"KARŞIMIZDA KİMİN OLDUĞU ÖNEMLİ DEĞİL"

Zonguldakspor'un başarılı futbolcusu Onur eriş "Ligde her maç zor geçiyor. Tkım olarak kimseden çekincemiz yok. Biz Zonguldakspor'uz. Kendi gücümüzü biliyoruz. İstediğimiz zaman neler yapabileceğimizi herkes biliyor. Karşımızda kimin olduğu bizim için fark etmez. Bandırmaspor karşısında elimizden geleni yapacağız. 3 puanı alacağımıza inanıyorum. Taraftarımızda bize her zaman iç sahada ve dış sahada destek veriyor, yalnız bırakmıyor" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi