Spor Toto Bölgesel Amatör lig 10. Grupta sezona şampiyonluk parolasıyla giren Ereğli Belediyespor kötü bir sürece girdi. Üst üste kaybettiği puanlarla zirveden uzak kalan Ereğli Belediyespor sezona büyük umutlarla girmişti. Geçtiğimiz sezonun iskelet kadrosunu koruyan eflatun-beyazlılar dönemin antrenörü Zafer Şahin'in isteği doğrultusunda yaptıkları flaş transferlerle güçlü bir kadro oluşturmuştu.

BEKLENMEDİK KAYIPLAR ŞAŞIRTIYOR
Ereğli Belediyespor sezona kötü başlangıç yaparak taraftarını hayal kırıklığına uğrattı, ligin antrenör Zafer Şahin 1-0'lık Beşyüzevler yenilgisinin ardından ileriyi görerek istifasını yönetime sundu. Yönetim istifayı kabul etti, ardından Ufuk İskender göreve geldi. 2 maç üst üste kazanan İskender, son iki maçını da kaybetti.

ERGİN'DEN SONRA BURAK TOKER DE KADRO DIŞI

Bölgesel Amatör Ligin üstünde bir kadroya sahip olan Ereğli Belediyespor'da alınan kötü sonuçlar kafaları karıştırıyor. Geçtiğimiz hafta Bartınspor'a karşı ilk 23 dakikada çift sarı karttan ihraç edilen Ergin Kankal yönetim tarafından kadro dışı bırakılmıştı. Pazar günü Bursa Zaferspor ile oynanan maçta da sarı kartı olduğu halde hakemle gereksiz diyaloğa girerek kırmızı kart gören Burak Toker de yönetim tarafından süresiz kadro dışı bırakıldı. Burak geçtiğimiz haftalar da da yönetim tarafından uyarılmıştı.

FUTBOLCULAR SABOTEMİ EDİYOR?

Güçlü kadrosuna rağmen ligde istikrarsız sonuçlar alan Ereğli Belediyespor'da üst üste Ergin Kantal ve Burak Toker'in kadro dışı bırakılmaları kafaları karıştırdı. Taraftarlar "Futbolcular takımı sabotemi ediyor. Takımda neler oluyor" soruları sormaya başladı.

BÜYÜK AVANTAJ KAÇTI
Haftaya 25 puanla lider giren Hendekspor'un saha ve seyircisi önünde Beşyüzevlerspor'a 3-1 yenilmesi diğer takımlar ve Ereğli Belediyespor için büyük avantajdı. Ancak Ereğli Belediyespor'un 1-0 öne geçmesine rağmen üst üste 2 kırmızı kart görmesiyle sahadan 2-1 yenik ayrılması zirve yolunda büyük avantajın kaçmasına neden oldu.

Editör: Pusula Gazetesi