Çaycumaspor Futbol Akademisi kurucusu ve sorumlusu Zonguldakspor'un eski takım kaptanı Suat Kerçin geçtiğimiz hafta ELCAP KABLO Yönetim Kurulu Başkanı, ZONSİAD Genel Başkanı Nejdet Tıskaoğlu'nu ziyaret ederek Çaycuma'ya kurulan ELCAP KABLO Fabrikası için hayırlı olsun temennisinde bulunmuş ve Çaycumaspor atkı ve takvim hediye etmişti.

Suat Kerçin'in ziyaretinin ardından ise Nejdet Tıskaoğlu yönetim kurulu üyelerine talimat vererek Çaycumaspor alt yapı sporcularına kırtasiye desteğinde bulundu. Yönetim Kurulu üyeleri Çaycumaspor Kulüp Binası'nı ziyaret ederek sporculara tek tek kırtasiyelerini takdim ettiler.

Çaycumaspor Futbol Akademisi kurucusu Suat Kerçin ve antrenörler de ZONSİAD Yönetim Kurulu üyelerine Çaycumaspor atkısı hediye ederek desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

ZONSİAD'DAN KIRTASİYE DESTEĞİ

Konu hakkında ZONSİAD'tan yapılan açıklama şöyle: "Sosyal proje kapsamında Genel Başkanımız Nejdet Tıskaoğlu'nun talimatıyla ZONSİAD Çaycuma üyelerimiz Korhan Uzaldı, Hasan Miyanyedi, Cevat Tan, Kerim Girgin ve Yunus Emre Akman Çaycumaspor altyapı öğrencilerine kırtasiye desteğinde bulundu. ELCAP KABLO İnsan Kaynakları Müdürü Neşe Parlakçı'da etkinliğe katılım sağladı"