TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldakspor geçtiğimiz hafta deplasmanda Silivrispor karşısında aldığı 1-0'lik galibiyle haneye yazılan 3 puanın morali ile Bandırmaspor'u konuk edecek.
Pazar günü 14.30'da oynanacak zorlu karşılaşma öncesinde Zonguldakspor'da tüm hazırlıklar tamamlandı, maç saati bekleniyor. Kırmızı-lacivertli ekipte futbolcuların moral ve motivasyonları üst düzeyde olurken kulüp binasında kampa giren futbolcular galibiyetten başka bir şey düşünmüyor.

ŞENOL DEMİR MOTİVE EDİYOR
Sakaryaspor karşısında sezonun en kötü futbolcunu oynayarak rakibine 4-1 yenilen Zonguldakspor'da Teknik Patron Şenol Demir futbolcuları motive ediyor. Taraftarların önünde güçlü rakibini yenmeyi hedeflediklerini belirten Teknik Patron Şenol Demir hem uyarıda bulunup hem de futbolcuları en iyi şeklide Bandırma maçına mental olarak da hazırlıyor.

FUTBOLCULAR HIRS KÜPÜ
Hafta içinde gerçekleştirilen idmanlarda oldukça moralli oldukları gözlenen Zonguldaksporlu futbolcular 1-0'lık Silivri galibiyetinin de vermiş olduğu özgüven ile şampiyon adayları arasında gösterilen Bandırmaspor'a karşı galibiyet hedefliyor.

Editör: Pusula Gazetesi