Zonguldakspor'un yeni transferi Emre Kara özellikle Cumartesi günü oynanan Hacettepe maçında gösterdiği performansla hem izleyenleri, hem de Teknik Direktör Cahit Terzi'yi sevindirdi.

Geçtiğimiz sezon Yeni Orduspor'da oynayan ve geçmişi başarılarla dolu olan Emre Kara, üst düzey futbol oynadı. 1. Lig, 2. Lig kariyeri olan Emre Kara neden Zonguldakspor'u tercih ettiğini açıkladı.

Emre, "Cahit Hoca beni çok iyi tanıyor. Bildiği bir oyuncuyum zaten. İnşallah onun istediklerini burada da yapabilirim. Zonguldak'ta zaten tanıdığım arkadaşlar var. Hocamı ve tanıdığım arkadaşlar olduğu için burayı tercih ettim. Lig uzun. İnşallah bu sene Zonguldak Kömürspor'u PTT Ligine çıkaracağız''dedi.

"BİRAN ÖNCE HAZIR OLMAK İSTİYORUM"

Kampa geç katılmasına rağmen Hacettepe maçında gösterdiği performansla umut veren Emre Kara ''Transferim öncesinde bireysel idmanlar yaptım. Kampta 3 günlük antrenmanlıyım. Daha önce de kendim bireysel antrenmanlarımı yaptım. Arkadaşlarım benden daha ilerde şuanda. Bende tabi ki onlara yetişmek istiyorum. Biran önce hazır olmak istiyorum. Hocamızda sağolsun hazırlık maçlarında beni daha çok oynatarak hazır olmam için çaba gösteriyor. İnşallah lige kadar hazır duruma geleceğim. Takım arkadaşlarımla birlikte Zonguldakspor'u layık olduğu yere birlikte çıkaracağız" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi