Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'da Teknik Sorumlu Barış Şeref Afyonspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

"HİÇ BİR FUTBOLCU MÜCADELE ETMEMEZLİK YAPMADI"

Takım içinde tüm futbolcuların ellerinden gelen mücadeleyi sergilediklerini belirten Barış Şeref şöyle konuştu: "Ben her zaman çok mücadele edeceğiz, isteyeceğiz ve koşacağız dedim. Ben buradayken bu çocuklar hiçbir zaman koşmamazlık yapmadılar, mücadele etmemezlik yapmadılar. Her maçı kazanabilirdik de kaybedebilirdik de. Kocaelispor müsabakası da öyle oldu. İyi oynadık ama kaybettik. Şimdi içeride bir maçımız var. Afyon zaten iyi bir takım. Sakat ve cezalılarımız var ama önemli değil. Oynayacak olan çocuklar görevlerini yapacaklardır. Bu maçtan muhakkak galibiyet istiyoruz. Bu maçı da aldığımız takdirde 20 puana ulaşacağız. Maksimum puan neyse ona talibiz. Bazen öyle maçlar oluyor ki, beraberlik bile iyidir, diyorsunuz. Afyon'da kazanmayı çok istiyor ama biz daha çok isteyeceğiz"

"NEDEN BÖYLE OLUYOR? DİYE DÜŞÜNÜYORUZ"

Kamp programı hakkında da bilgi veren Barış Şeref, "Afyon maçının ardından 4 gün izin, sonrasında da Çaycuma'da kamp olacak sanırım. Önümüzdeki dönem bize ne gösterecek bilmiyorum. Yeni transferler yapabilecek miyiz ya da elimizdeki oyuncuları koruyabilecek miyiz? En iyisini yapmaya çalışacağız ve öyle devam edeceğiz. Bu kadar uğraşmamıza rağmen beklemediğimiz golleri yemek bizi üzüyor. 'Neden böyle oluyor?' diye düşünüyoruz" dedi.

"TESİSLER HAZIRLANIYOR"

Tesislerin çok önemli olduğunu belirten Barış Şeref, "Kondisyon yüklemesi yapabilmek için birincisi beslenme, ikincisi dinlenme çok önemli. Antrenman bu işin yüzde 30'u. Tesisimiz hazırlanıyor. Yatma ve dinlenme düzene girecek. Beslenme de öyl Bir de sahadan kurtulmamız gerekiyor. Benim burada yüzde yüz yüklenme şansım yok. Son 5 maçımız 3 günde bir oldu. Bir de üstüne üstlük suni çimin bulunduğu sahada antrenman yapıyorsun. Çocukların hepsi pert oldu. Çocuklar müthiş efor sarf ediyorlar ve maçlarda yüzde yüzlük oynuyorlar. Devre arasında çim sahada idman yaparsak, beslenmeye ve dinlenmeye dikkat edersek, çocukların kafası da rahat olursa ve bizde taktik, kondisyon olarak gerekeni yaparsak ikinci yarı daha iyi olacak" dedi.