Emirgan Otel'in sahipleri Ali Haydar İlkbahar, İlhan İlkbahar, Sema İlkbahar ve Ayşe İlkbahar'ın anneleri Necla İlkbahar (75) bir süredir tedavi gördüğü Zonguldak Özel Level Hastanesinde hayatını kaybetti.

Anne İlkbahar için Zonguldak Hz. Ali Cami'nde öğle vakti cenaze töreni düzenlendi. Necla İlkbahar, kılınan cenaze namazı ve yapılan duaların ardından sonsuzluğa uğurlandı. Cenaze törenine; Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, AK Parti 25 ve 26'ıncı Dönem Milletvekili Hüseyin Özbakır, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı H. Hakan Yağız, Enerji ve Tabi Kaynaklar eski Bakanı ve Zonguldak eski Milletvekili Zeki Çakan, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, CHP İl Başkanı Hakkı Güney, MHP İl Başkanı Metin Soydaş, İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen, MHP eski İl Başkanı ve Zonguldak Milletvekili Adayı Hamdi Ayan, bürokratlar, siyasi partilerin il ve ilçe başkanları, daire müdürleri ve sevenleri katıldı.

Merhume İlkbahar'ın naaşı Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi. Pusula Gazetesi olarak Necla İlkbahar'a Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Editör: Pusula Gazetesi