Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Nebioğlu Belediyesi'nin geleneksel iftarı, her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun katılımla gerçekleşti.

Merkez Cami'ndeki iftar programına; Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, Zonguldak İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Demirtaş, İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Coşkun Ulutaş, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Şendoğan Kaya, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Rüştü Amil, Emlakçılar Derneği Başkanı Erol Ünlü, SGK Çaycuma Şubesi Müdürü Hasan Hüseyin Çetinkaya, Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Oktay Aksoy, Muhtarlar Derneği Başkanı Ekrem Çelen, Eğitim Bir-Sen İlçe Temsilcisi Ersoy Salman, Çaycuma önceki Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Ziraat Odası Başkanı Rıza Çapkın, İkinci Bahar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Gülsan Geldi, okul müdürleri, din görevlileri ile çok sayıda Nebioğlu sakini katıldı.

İftara katılanlara teşekkür eden Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, "Mübarek Ramazan ayı, birlik, beraberlik ve yardımlaşmanın en yoğun olduğu aylardan biridir. Her yıl düzenlediğimiz iftar programımızda bunu yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu hafta, aynı zamanda 'Yetimler Haftası'dır. Bizde Genel Merkezimizin talimatları doğrultusunda Ramazan'ın 15'nci günü Nebioğlu Belediyesi ve Nebioğlulu işadamlarımız ile beraber bu yönde çalışmalar yaptık. Ayrıca beldemizde yardıma muhtaç olan aileler tek tek tespit edildi. Önümüzdeki günler içinde gıda yardımlarımız devam edecek. Bu vesile ile bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyor, hayırlı Ramazanlar diliyorum" diye konuştu.

Programda, iftara katılamayan milletvekili ve bürokratların mesajları okundu. Duanın program sona erdi.

Editör: Pusula Gazetesi