AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, Merkez ilçe Başkanlığı'nın düzenlediği kahvaltıda muhalefeti yerden yere vurdu.
Muhalefetin sürekli eleştiri yaptığını ifade eden Milletvekili Hamdi Uçar "Muhalefet ve sivil toplum örgütleri eleştirsin ne derse desin. Bu insanların ne memlekete ne etrafına ne de kendilerine bir faydası yoktur. Onun için tartışma konusu yapmak isteyen zihniyetlerin düşünceleri bizi bağlamıyor" dedi.

Hamdi Uçar konuşmasında şunları söyledi:
"Bizleri sizlerle buluşturan ilçe teşkilatımıza teşekkür ederim. Uzun bir aradan sonra birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı değerlendirme yapma fırsatı bulduk. Pandemi sürecide yavaş yavaş bitecek inşallah. 19 yıldır iktidarımızın yaptığı çalışmaları yakınen bilen köy temsilcilerimiz var. Bizim askerliğimizi yapan önemli köy temsilcilerimiz var. Muhalefet ve sivil toplum örgütleri eleştirsin ne derse desin. Bu insanların ne memlekete ne etrafına nede kendilerine bir faydası yoktur. Onun için tartışma konusu yapmak isteyen zihniyetlerin düşünceleri bizi bağlamıyor. Uzun bir pandemi döneminden sonra tekrar sahalarda sorunları incelemeye devam ediyoruz. Birlikte rahmet vardır derler bizde bu uğurda yola çıktık. İl Genel meclisi başkanımız uzun uzun bahsetmedi ama parti teşkilatında yıllarca çalışan kardeşiniz olarak bunu dile getirmek isterim. Nasıl şehir merkezlerinden alt yapı ve asfalt çalışamalrı yapılıyorsa bu çalışmalarının hepsi köylerde de yapılıyor. Sadece ülke olarak değil dünya olarak önemli bir sıkıntıyla boğuşuyoruz. 2023 hedefleri doğrultusunda da safları sıklaştırarak daha azimli çalışmak zorundayız. Yapılan çalışmaların halkımıza kazandırılması konusunda bizlerde bu yatırımların takipçisiyiz. Özellikle yerel yöneticilerin ellerini dahi sürmemiş projeleri raflarda indirerek hayata geçiriyoruz."