Kağıt çantalar kimi zaman bir alışveriş serüvenimizde kimi zamanda bir hediye ritüelimizde imdadımıza yetişiyor. Peki, karton çanta üretimi nasıl yapılıyor, karton çanta kullanmanın avantajları nelerdir, kağıt çanta fiyatları neye göre değişiyor? İşte, tüm bu soruların yanıtları haberin detayında..

Geçmişte sık sık kullanılan kağıt çantalar, yerini büyük ölçüde naylon poşetlere bırakmış olarak görülse de hala yaygın olarak tercih ediliyor. Son zamanlardaki naylon poşet kullanımının kısıtlanmasından sonra ise karton çanta üretimi ve talebinde yoğun bir artış yaşanmış durumda. Naylon poşetler yerine karton çanta dönemine dönen birçok marka, "doğa dostu" olarak imajlarını yenilerken, tüketicilerde "eski nostaljik günleri" anımsattığı için kağıt çanta çeşitlerini kolaylıkla benimsedi.

Naylon Poşet Devri Bitti, Karton Çanta Devri Başladı

Naylon poşetlerin gerek doğayı kirletmesi gerekse de kullanışsız olmasından ötürü hem firmalar hem de tüketiciler karton çanta çeşitlerine sıcak bakmaya başladı. Zira; belirli bir kesime hitap eden birçok marka, aktif olarak kanton çanta üretimi ve dağıtımı yapsa da artık diğer kesimlerdeki markalar da kağıt çanta için düğmeye bastı. Naylon poşet ile neredeyse fiyat bağlamında aynı kulvarda bulunan karton çanta kullanımı giderek artacak gibi görünüyor.

Karton çanta üretimi firmaları ise markaların ve tüketicilerin istek ve taleplerine göre kağıt çanta tasarımını yapıyor ve daha sonra üretime geçiyor. Her geçen gün giderek artan kağıt ve karton çanta talebini ise Türkiye'nin en büyük karton çanta üretimi misyonunu üstlenen Milim Matbaa karşılıyor. Her sektöre ve markaya yönelik özel tasarım karton çanta üretimi yapan Milim Matbaa'da uygun fiyatlı çözümler, elbette ki yüz güldürüyor. Naylon poşet kısıtlamasına "doğaya dost olalım" mesajı ile katılan Milim Matbaa'da karton ve kağıt çanta üretiminde "doğada hızlı çözünebilen malzemeler" kullanmaya dikkat ediyor.

Karton Çanta Kullanmanın Avantajları Neler?

  • Doğada hızlı çözünebilen "kağıt" hammaddeli karton çantalar; doğanın daima temiz kalmasını sağlamaya yardımcı olmaktadır.
  • Naylon poşetler yapıları gereği ağır eşyaları taşımak için uygun değildir, ancak karton çantalar ile ağır eşyaları taşımak daha kolaydır.
  • Reklam stratejilerinin bir basamağı olan "ambalaj" kuşkusuz ki her firma için oldukça önem arz etmektedir. Karton çanta kullanımı ile tüketiciler, bir markayı "elit, güvenilir" bulduklarını idda ediyorlar. Yapılan birçok araştırmanın sonucu da bu argümanı destekler nitelikte.

Kağıt ve Karton Çanta Üretimi İçin Milim Matbaa

Türkiye'nin en iyi karton çanta tasarımı ve üretimi markalarından birisi olan Milim Matbaa, kağıt ve karton çanta üretimi için en doğru adres! Karton çanta fiyatları konusunda çeşitli kriterleri baz alarak üretim yapan Milim Matbaa'da her talebe yönelik uygun fiyatlı bir kağıt çanta tasarımı bulunuyor. Siz de hemen Milim Matbaa'ya ulaşın, tasarım ve adet taleplerinizi iletin, kısa sürede kağıt ve karton çantalarınıza kavuşun!

Editör: Pusula Gazetesi