TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden, Çarşamba günü 15.00'da Ankara Demirspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Zonguldak Kömürspor'da moraller yerinde özgüvent üst düzeyde maçın başlama saati bekleniyor.

LİGİN İLK 3 HAFTASI NEDEN KÖTÜ GEÇTİ

Zonguldak Kömürspor sezona Cafer Aydın nezaretinde başladı. Cafer Aydın'ın takıma kazandırdığı futbolcular ile mevcut futbolcular arasında yapılan forma adaletsizliği takım içinde huzursuzluğa neden oldu. Bu durum ise oynanan 3 maçta sonuçlara yansıdı. Zonguldak Kömürspor'ta teknik heyet ve futbolcular arasında sevgisizliğe ve alınan kötü sonuçlara yönetim el koydu, Cafer Aydın'ın biletini kesti.

KABUSTAN NASIL ÇIKTIK

Yönetim takımın başına Zonguldak Kömürspor'u ve Diyarbekirspor'u 2.Lig'e çıkarma başarısı gösteren Şenol Demir'i ve geçtiğimiz sezon takımı kümede tutma başarısı gösteren ve teknik adamlık tecrübesi olmamasına karşın büyük başarı sergileyen Şenol Demir'in özellikle birlikte çalışmak istediği Barış Şeref'i takımın başına getirdi.

Şenol Demir takım içinde önce forma adaletinin yanı sıra eski ve yeni futbolcular arasında kaynaşmayı sağladı. Futbolcular Şenol Demir'e inandı, güvendi.

2 MAÇTA 2 GALİBİYET GELDİ
Şenol Demir ve ekibi ilk olarak Kırşehir Belediyespor'u deplasmanda 2-0 mağlup etti, ardından sahasında Nazilli Belediyespor'u 1-0 yenerek 2 maçta 2 galibiyet aldı.

Şenol Demir'in elinde sihirli değnek yoktu, ancak forma adaleti ve takıma aşıladığı özgüven üst üste 2 galibiyet getirdi.

GİREN-ÇIKAN, OYNAYAN-OYNAMAYAN KÜSMEDİ
Şenol Demir'in forma adaletine güvenen futbolcular kenetlendi. Giren-çıkanın yanı sıra forma giyen -giymeyen küsmedi, oynayan arkadaşlarına destek oldu.

FOTOĞRAF BAŞARININ ANAHTARI OLDU

Cafer Aydın ile ligin ilk üç haftasında 3 yenilgi alan Zonguldak Kömürspor Şenol Demir ile 2 maçta 2 galibiyet aldı. Herkes "Şenol Demir ve ekibi bunu nasıl başardı?" sorularını sormaya başladı. Şenol Demir ve ekibinin başarısı haberin fotoğrafında gizli. Nazilli Belediyespor maçında Hakan Çevik'in attığı golün ardından saha içindeki 10 futbolcunun yanı sıra yedek kulübesindeki futbolcuların da fırlayarak Hakan'a gitmesi, sevinç yumağı oluşturması bazı gelişmelerin işareti gibiydi.

Futbolculara gerektiğinde sert olan Şenol Demir, gerektiğinde ise futbolculara baba şevkati gösteriyor. Geçtiğimiz sezon Barış Şeref de aynı yöntemle başarılı oldu. Takıma tatlı sert yaptılar, başardılar.

NAZİLLİ MAÇI SONRASINDAKİ FOTORĞRAFLAR BAŞARIYI BELGELEDİ
1-0 kazanılan Nazilli Belediyespor maçının ardından Şenol Demir ve Barış Şeref futbolcuları tek tek kutladı, evlat olarak gördükleri futbolcuları kucakladı. Cafer Aydın döneminde 3 maça da ilk 11'e çıkan, ancak Şenol Demir döneminde yedek soyunup oyuna sonradan giren Şahin Ali'nin maç sonunda Şenol Demir'e sarılması takım içindeki sevgiyi, özgüven ve adaleti bir kez daha gözler önüne serdi. Zonguldak Kömürspor Şenol Demir yönetiminde kenetlendi, başarıya gidiyor.

ELMAS ÇIKIŞTA, İNİŞLER DE OLACAK
Zonguldak Kömürspor son iki haftadır çıkışa geçti. Camia Demir ve ekibini, aynı zamanda futbolcuları ayakta alkışlıyor. Ancak bu çıkışın inişi de olacak. Çıkışta nasıl coşku ve sahiplenme varsa, önemli olan aynı desteği ve kenetlenmeyi takımın aldığı kötü sonuç ve inişte de gösterebilmek.