-ÖZEL İÇERİK-

Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün Zonguldak'ta ki yatırımları ile ilgili gelişmeleri aktaran AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, bir süre durdurulan Mithatpaşa Tüneli'nde 15 Ocak'ta çalışmaların başlayacağını söyledi.

Karayolları Genel Müdürü Abdülkadir Uraloğlu'nun Zonguldak'a gelerek bazı incelemeler yaptığını belirten Uçar, Uraloğlu'nun Mithatpaşa Tüneli'ni yapan müteahhit firma ve taşeron firma ile görüştüğünü söyledi.

Uçar, Pusula'nın sorularını şöyle yanıtladı;

"Genel Müdürümüz Abdülkadir Uraloğlu, Mithatpaşa Tünelleri başta olmak üzere Karayolları'nın Zonguldak'ta ki yatırımlarını incelemek için Zonguldak'a geldi. Genel Müdürümüz Mithatpaşa, Kilimli Sahil Yolu, Ereğli-Devrek yolu ve Beycuma yol ayrımında incelemelerde bulundu. Mithatpaşa Tüneli için müteahhit ve taşeron firma yetkililerini çağırdı. Onlarla toplantılar yaptı. Tünel içine 15 Ocak'ta çalışmaya başlamak üzere karar aldılar. Ancak diğer yarım kalan çalışmalar hava şartları nedeniyle sezon başında başlayacak. Mithatpaşa Tüneli'ni yapan müteahhit firmaya ödeme yapıldı. Onlara ödenek olarak verilecek az bir para kaldı. Sıkıntı yok, Mithatpaşa Tüneli'nde 15 Ocak'ta çalışmalar başlıyor."

Editör: Pusula Gazetesi