Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Mehmet Özhaseki'nin başkanlık yaptığı AK Parti Teşkilatının düzenlediği Ordu programını değerlendirdi.
Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başkan Alan, Sahil Projesi'ni yürüten firmanın 11 Şubat'a kadar ek süre istediğini açıkladı.

Başkan Alan Ordu'da yapılan program ile ilgili şunları söyledi: "Karadeniz Bölge Toplantısı'na katıldık. Tecrübe paylaşımı yapıldı. Bu projeler nasıl yapılır anlattılar. Büyüklerimizi dinledik, verimli toplantı oldu. Dolu dolu 3 gün geçirdik. Orada gördüklerimizi Zonguldak'ta nasıl yaparız notlarımızı aldık. Gerçekten seçimden bu güne neler yapıldığını gördük" dedi.

15 Ekim'de taahhütü biten Sahil Projesi'nin
Müteahhitinin ek süre istediğini belirten Başkan Alan "Sahil Projesini yürüten firmanın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan ek süre istediğini öğrendik. Bütün Türkiye'de olduğu gibi pandemi nedeniyle bu firma da ek süre istedi. 11 Şubat'a kadar süre istediler, ama firma yılbaşına kadar biteceğini ifade etti. Şuan 11 Şubat 2022'ye kadar uzatma talep ettiğini biliyoruz" dedi.