Zonguldakspor alt yapısından yetişen genç yetenekler hak ettiği değeri bulmaya başladı.

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Zonguldakspor'un altyapısında yetişen ve geçtiğimiz sezon Milli takımın seçmelerine davet edilen 15 yaşındaki Arhan Çakıroğlu Kızılcahamam kampında yetenekleri ve performansı ile Teknik Direktör Mustafa Dalcı'yı mest etti.

Kampta Teknik Direktörü Mustafa Dalcı genç yetenek Arhan Çakıroğlu'nun yeni sezonda kampın ardından A takıma alınmasını istedi.

Zonguldakspor altyapı antrenörü Muhammet Şaffak'ın keşfettiği ve üzerinde durduğu Arhan Çakıroğlu bir çok takımın takibindeydi.

2020-2021 futbol sezonu öncesinde altyapının göze batan futbolcuları arasına girerek Kızılcahamam kampına davet edilen Arhan diğer altyapı futbolcularının da umudu oldu.

Gençlerbirliği ve Milli Takım seçmelerine çağırılan ancak teknik ekibin dağılmasının ardından Zonguldak'a dönen Arhan Çakıroğlu, sonrasında ise Sivasspor'un kadrosuna katmak istediği futbolcular arasına da girdi.

Arhan Çakıroğlu son olarak Zonguldakspor'un Kızılcahamam kampında antrenmanlara çıktı ve burada Teknik Direktör Mustafa Dalcı'nın da dikkatini çekti. Özellikle Kayserispor'dan Zonguldakspor kampına gelen 3 genç futbolcuyu geri gönderen Teknik Direktör Mustafa Dalcı "Biz önce kendi genç yeteneklerimize sahip çıkmalıyız. Kendi altyapımızın yeteneklerine şans vermeliyiz" ifadeleri kullanmıştı.

Kamp süreci boyunca A takımla antrenmanlara devam edecek olan Çakıroğlu'nun yeni sezonda A takımla idmanlara devam ederek profesyonel olacağı belirtildi.