Zonguldakspor Teknik Direktörü Mustafa Dalcı istifasını sundu. Akşam kentten ayrılıyor.

Sezonun başlamasına 15 gün kala takımın başına gelen, geldiğinde kampa 5 futbolcu ile gidebilen Mustafa Dalcı geldiği günden buyana rakiplerin dışında maddi-manevi krizle mücadele etmek zorunda kaldı.

Yetersiz kadro ile sezonun ilk üç haftasında 5 puan toplayan, diğer maçlarda ise mücadele olarak iyi görünmesine gol noktalarındaki beceriksizlik yüzünden maçları kaybeden Mustafa Dalcı oynanan 10 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 yenilgi ile Zonguldakspor'u 9 puanla 11'nci sırada bırakıyor.

İLGİSİZLİK MUSTAFA DALCI'YI PES ETTİRDİ

Zonguldakspor Teknik Direktörü Mustafa Dalcı Zonguldak'tan takıma destek gelmemesi, Vali, Belediye Başkanı, Milletvekillerinin ilgisizliği karşısında pes etti, istifa kararı aldı.

HAKAN HÜRFİKİR AÇIKLADI
Teknik Direktör Mustafa Dalcı Zonguldakspor yönetim kuruluna istifasını sunarken, Zonguldakspor A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir istifayı doğruladı ve üzgün olduklarını söyledi. Hakan Hürfikir, "Yeni bir teknik direktör arayışımız sürüyor. Mustafa hocanın istifası ani oldu. Bize verdiği hizmetten dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Yeni teknik direktör konusunda ise en kısa sürede açıklama yapacağız" dedi.

PUSULA'YA AÇIKLAMA YAPTI: ZONGULDAKSPOR BUGÜN DE VAR, YARIN DA VAR OLACAK

Mustafa Dalcı "Zonguldakspor büyük camia bugün de var, yarın da var olacak. Kendinizi feda ettik Zonguldak'ın yaşaması lazım. Bundan sonra da Vali, Belediye Başkanı Milletvekilleri kayıtsız kalmaz camia bu takımı seviyor. Hakkınızı helal edin. Ben her türlü hakkımı helal ediyorum" dedi.

BU ŞEHRİN VALİSİ MİLLETVEKİLLERİ SAHİP ÇIKMASI LAZIM

Mustafa Dalcı, ''Bu şehrin Valisi, milletvekilleri takıma sahip çıkmak zorunda. Çünkü Zonguldakspor ciddi ve büyük camia. Türk futbolunun içerisinde yokluklar içerisinde de olsa her zaman saygı duyulan, sempati gösterilen bir kulüp. Kayıtsız kalmamaları lazım kalamazlar da kalırlarsa da bunun altında onlar da kalır. Bu halk, bu seyirci ve Zonguldak'a gönül veren insanlar mutlaka günü geldiğinde bugünleri onlara hatırlatacaktır. Mülki amirlerin Zonguldak'ı yok saymamaları lazım.

"ELEŞTİRİLECEK BİRİLERİ VARSA ONLARDA ZONGULDAK'IN ÖNDE GELENLERİDİR"

Dalcı, 'Biz yoklukta mücadele verdik, bunun herkes farkındaydı. Bu çocukları da bu takımı da hiç kimse eleştiremez. Eleştirilecek birileri varsa Zonguldak Valisi, Belediye Başkanı, Milletvekilleridir"

VEDA MESAJI YAYINLADI

Mustafa Dalcı yayınladığı veda mesajında şu görüşlere yer verdi: "Büyük bir keyif ve gururla çalıştığım Zonguldakspor dan bugün itibari ile ayrılmış bulunmaktayım. Görev yaptığım süre içinde desteklerini esirgemeyen Demir Ailesi, Başkanımız Hakan Hürfirkir ve yönetim kuruluna büyük bir özveriyle takım için mücadele eden oyuncularıma teşekkür ederim. Tarihi başarılarla dolu bu büyük camianın özlenen güzel günlerine dönmesi umuduyla bütün camiaya saygılarımı sunarım"