Beyaz TV'de yayınlanan "Söylemezsem Olmaz" programına konuk olan Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur, 35 yıl önce turne için geldikleri Zonguldak'ta o dönem evli olmadıkları için kendi odasından Müslüm Gürses'in çıkartılmak istendiğini söyledi.
O olaydan sonra 4 yıl beraber yaşadığı Müslüm Gürses'e evlilik teklifi ettiğini anlatan Muhterem Nur; "Ekibimiz ve ben Zonguldak'a turne için gittik. Organizatörler ve bize aynı katta ayrı odalar verildi. Birlikteliğimiz yasal olmadığı için Müslüm de ayrı odada kalıyordu. Ben kapıyı açık bırakmıştım. Bir süre sonra elinde çay bardağı ile Müslüm geldi. Sohbet ediyorduk, karı koca idik ama sadece imzamız yoktu. Aşağıdan bir telefon geldi. 'Hanımefendi odanızdakini çıkartır mısınız" dediler. Bende 'Odamda ne var neyi çıkarayım?' dedim. Telefondaki bana aynı şeyi tekrar söyleyince anladım. 'Neyi çıkarıyorum, ben bu adamla 4 yıldır beraberim, aynı evi paylaşıyoruz" dedim. 'Burası bir aile oteli' diye cevap verdiler. 'Bizim imam nikahımız var. Bir çok imam nikahı ile yaşayan aile var. Onlar aile değil mi? Bir bekçi gönderin de yanımızda dursun' dedim. Aşağıdan komi geldi. Oda kapısının karşısındaki merdivene oturdu. Bizi izliyor. Zavallı biz konuşurken uyuyakalmış" dedi.
Muhterem Nur o olaydan sonra Müslüm Gürses'e evlenme teklif ettiğini ve onunda kabul ettiğini söyledi. Ünlü sanatçı Müslüm Gürses, 2013 yılında geçirdiği kalp ameliyatı sonrası hayatını kaybetmişti.

Editör: Pusula Gazetesi