Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligin yeni ekiplerinden Muslu Belediyespor Cumartesi günü sahasında oynayacağı Gelikspor maçı hazırlıklarını tamamladı, maç saatini bekliyor.

Sezona çok iyi başlangıç yapan Muslu Belediyespor son haftalarda inişli çıkışlı grafik çizerek zirve ile arasındaki puan farkını açıklamasına engel olamadı.

Geride kalan 7 hafta içinde namağlup kayıpsız yoluna emin adımlarla devam eden 21 puanlı lider Gelikspor ile Cumartesi günü 14.30'da Çatalağzı Sahası'nda karşılaşacak olan Muslu Belediyespor'da futbolcular haftanın sürprizini yapmak istiyor.
Gelikspor'dan çekinmediklerini ifade eden Muslu Belediyesporlu futbolcular sahadan ne pahasına olursa olsun 3 puanla ayrılmak istediklerini belirttiler. Yeni bir galibiyet serisi yakalamak amacında olan Muslu Belediyespor'da antrenör Kerem Şenel de futbolcularını bu zorlu maça en iyi şekilde motive etmeye çalışıyor.

Muslu Belediyespor oynadığı 7 maçta topladığı 11 puanla ligin 5'nci sırasında bulunuyor. 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgisi bulunan Muslu Belediyespor ligdeki galibiyet sayısını 4'e çıkarmayı hedefliyor.

Editör: Pusula Gazetesi