Birinci Amatör Küme Kilimli grubunu ikinci sırada tamamlayarak, Ereğli grubu ikincisi Gümelispor ile Play-off a kalabilmek için eleme maçı oynayan Muslu Belediyespor ilk maçta Erdemir Stadı'nda Gümelispor ile karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere kalmıştı.

Bu maçın rövanşını Çatalağzı Sahası'nda oynayan Muslu Belediyespor ile Gümelispor play-off mücadelesi verdi. Baştan sona çekişmeli geçen karşılaşmayı Muslu Belediyespor 2-1 kazanarak adını Play-offa yazdırdı.x

Muslu Belediyespor play-off ilk maçını Pazar günü 14.30'da Çaycuma Sentetik Saha'da Filyos Ateşspor ile oynayacak. Çift maç üzerinden elemeli oynanacak maçı kazanarak final hedefleyen Muslu Belediyespor'da moraller yerinde.

OSMAN TAN'DAN TEŞEKKÜR

Muslu Belediyespor yöneticisi Osman Tan maç sonunda yaptığı açıklamasında futbolcularına övgüler yağdırarak "Bugün vermiş olduğunuz emeklerinizden dolayı sizleri kutluyorum. Ayaklarınıza sağlık. Bizi yalnız bırakmayan 12. adamımız sevgili seyircilerimize de ayrı olarak teşekkürler ediyorum. Birlikteyken bizi kimse yıkamaz." dedi. (Haber: Ender Yüksel)

A Grubu:

Filyos Ateş- Muslu Belediye-Gümeli galibi

Gülüç Belediye-Capeti Merkez Atölyesi

B Grubu:

İhsaniyespor-Perşembe Belediyespor

Subatanspor-Saltukovaspor

Editör: Pusula Gazetesi