Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligin yeni ekiplerinden Muslu Belediyespor ligde 14 puanla 3'ncü sırada bulunuyor. Sezona çok iyi başlangıç yaparak ilk 3 maçta 7 puan toplayarak dikkatleri üzerine çeken Muslu Belediyespor daha sonra inişli çıkışlı grafik çizerek puan kayıpları yaşadı.

LİGE DENGE GETİRDİ

Muslu Belediyespor son lig maçında Çatalağzı Sahası'nda Pazar günü namağlup ve kayıpsız yoluna devam eden lider Gelikspor'u konuk etti. Gelik karşısında ilk yarısını 1-0 mağlup kapattığı maçın ikinci yarısında sahadan 2-1 galip ayrılan Muslu Belediyespor hem çok kritik galibiyet aldı, hem de lige denge getirdi. Kilimli Belediyespor'un da kazanmasıyla lider ile ikinci takım arasında puan farkı 2'ye düştü. Muslu Belediyespor da aldığı galibiyetle lider ile arasındaki puan farkını 7'ye kadar düşürdü, yakın takibini sürdürdü.

CUMARTESİ ÇAYCUMASPOR İLE OYNAYACAKLAR

Muslu Belediyespor Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Çaycumaspor maçı hazıklıklarını antrenör Kerem Şenel nezaretinde sürdürüyor. Takımda antrenörden daha çok futbolcularla abi-kardeş ilişkisi kuran Kerem Şenel takımını zorlu Çaycumaspor maçına motive ediyor. Gelikspor zaferinden kurtulmaları gerektiğini her fırsatta futbolcularına anlatan Şenel, Çaycumaspor'u yenerek galibiyet serisine devam etmeleri gerektiği görüşünde.

Editör: Pusula Gazetesi