Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) iki yılda bir düzenlediği MÜSIAD Vizyoner Sektörler Zirvesi gerçekleştirildi. MÜSİAD Düzce Şubesi yönetimi de katıldı.
Dünyanın en hızlı gelişen ülkelerinden biri olan Türkiye için bir yol haritası niteliğinde olan Vizyoner'17 Sektörler Zirvesi'ne; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar ile iş dünyasından önemli isimler katıldı.
MÜSİAD Düzce Şubesi Yönetim Kurulu ve üyelerinin de katılım sağladığı panelde 'Niçin Dönüşüm', 'Nasıl Dönüşüm', 'Ne'ye Dönüşüm' ve 'Türkiye'nin Dönüşümü' ana başlıklarında görüşler sunuldu.
MÜSİAD Düzce Sektör Kurulu Başkanı Yakup Demircan program ile ilgili olarak "Türkiye'nin atılım yapması ve daha iyi yarınlara sahip olması için, hem STK hem de iş adamları derneği olarak 'Dönüşen Dünyada Yeni Türkiye' temasıyla gerçekleştirilen Vizyoner'17 Sektörler Zirvesi, dönüşümün stratejisini inşa ettiğimiz uluslararası bir organizasyon olarak bu çabanın bir parçasıdır. İşadamları olarak hem bizim açımızdan hem de gelişen ve değişim gösteren yeni Türkiye'ye ayak uydurmak açısından önemli gördüğümüz bu panele bizde MÜSİAD Düzce ailesi olarak programa katılım sağladık. Bu ve bunun gibi program ve etkinliklerin gerek şehrimizde, gerekse ülke içerisinde yaygınlaştırmak adına gereken adımların atılmasında destekçi olacağımızı da belirtmek isterim" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi