Zonguldak Belediye Meclis Başkanvekili Murat Uzun, son günlerde Zonguldak Belediyesi ve Başkanı Ömer Selim Alan hakkında yapılan eleştirileri değerlendirdi.
Murat Uzun Pusula'ya yaptığı açıklamada "Ölçüsüz tenkit ve aşırı övgünün insana vereceği zararı hiçbir şeyin vermeyeceğine inananlardanım. Bu şehir ve hatta bu ülke işini iyi yapmayanlardan çektiği kadar başka hiçbir şeyden çekmedi" dedi.

Murat Uzun şunları söyledi:"Zonguldak Belediyesi'nde Dr. Ömer Selim Alan Başkanlığında, Belediye Meclisi ve tüm kadroları ile uyum içinde çalışarak Zonguldak'ın nasırlaşmış sorunlarına neşter vurmaya çalışıyor, düne bakmaksızın yüzümüze güne dönerek vizyoner projelerle şehrin geleceğini planlamaya gayret ediyoruz.

BAŞARI CEZASIZ KALMAZ

Kaybolan umutları yeşerttiğimiz bu topraklarda, Milletvekillerimiz, İl, ilçe Başkanlarımız uyum içinde çok önemli kazanımlar elde ederken, son birkaç gündür basına yansıyan haber ve soruları görünce hiçbir başarı ve güzellik cezasız kalmaz sözünü tekrar hatırlıyorum.

Amaç Belediye'ye, topluma fayda sağlamak mıdır? Yoksa karşısındakine, yani Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan'a zarar vermek midir? Önce bakılması gereken pencere bu!

CHP YAPINCA ALKIŞLAYANLAR,

AK PARTİ YAPINCA KIYAMETİ KOPARIYOR

Zira; Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili ve aynı zamanda Parti Meclisi Üyesi Gamze Taşçıer'in TBMM'de danışman kadrosundan maaş alan eşi Ali Mert Taşçıer'i Eylül ayında Burdur Belediyesi'ne Özel Kalem Müdürü olarak atamasını yaptırınca, CHP mensupları 'Burdur Belediyesi Ankara ayağını güçlendirdi' diye alkış tutuyor. Aynı şeyi Ömer Selim Alan deneyince kızılca kıyamet kopuyor.

'Belediye'ye niye ekonomist alınıyor, ne gerek var?' diye sorduklarında mecliste gereken cevabı vermiştim. Şimdi bu arkadaşımız 2.000.000 TL'lik hibe krediyi Belediyemize kazandırarak niye alındığını gösterdi. Hala cevaplarını bildikleri halde 'Belediye'ye kim alındı, niye alındı?' diye soruluyorsa ortada popülist yaklaşım vardır.

AKORT BOZULURSA HERKES RAHATSIZ OLUR

Sn. Ömer Selim Alan Başkanlığında tüm partilere mensup meclis üyelerimiz ve tüm kademedeki çalışma arkadaşlarımızla Zonguldak'ı ileriye taşıyacak, kaderini değiştirecek projeler için bir orkestra gibi olmayı başarmalıyız. Akort bozulursa bundan herkes rahatsız olur. Şehir kaybeder. Uyumu bozacak, birlikteliğimize gereksiz yere zarar verecek söylem ve eylemlerden uzak durmalıyız. Eleştiriye kesinlikle karşı değilim. Ama hepimiz Zonguldak için ölçülü, seviyeli ve dikkatli hareket etmeliyiz."