Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski Merkez İlçe Başkanı Murat Pulat Zonguldak İl Başkanlığına adaylığını açıkladı. Pulat, adaylığını CHP İl Başkanlığı binasında destekçileriyle birlikte açıkladı. Pulat'ın il başkanlığı açıklamasına İl Başkanı Hakkı Güney katılmadı.

CHP eski Milletvekili Şerafettin Turpcu ile birlikte yola çıktığı konuşulan Pulat "Şerafettin Turpcu ile birlikte olduğumuz söylenebilir. Ama ben bütün parti büyüklerime haber verdim" dedi.

"PARTİMİZİ ZONGULDAK' TA DAHA İLERİ SEVİYELERE YÜKSELTEBİLMEK İÇİN ÇABALAYACAĞIZ"

Pulat, açıklamasında şunları söyledi: "Cumhuriyet Halk Partimizin il kongresi 16 Şubat 2020 pazar günü toplanacak. Üyesi olmaktan onur duyduğum partimizin il başkanlığına aday olduğumu sizlerin huzurunda kamuoyuna açıklıyorum. Tüm partililerimizin ve halkımızın destek ve katkılarıyla Cumhuriyet Halk Parti'mizi, Zonguldak' ta daha ileri seviyelere yükseltebilmek için, sevgi - güven ve dayanışma ortamında elimden gelen çabayı çalışma arkadaşlarımla birlikte canla başla göstereceğime söz veriyorum. Çok değerli destek ve katkılarınız bizlerden esirgemeyeceğiniz inancıyla, tüm partililerimize ve tüm basın emekçilerimize en içten duygularla teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum."